Megoldatlan

Útburkolati hibák és gyorshajtás

Anonim Járókelő

Tisztelt Ügyintéző!

Szeretném jelezni és a segítséget kérni, abban, hogy a 13.kerületben a Gyöngyösi és a Göncöl utca sarkánál lévő kereszteződésben olyannyira rossz az útburkolat, hogy amikor az autók és a buszok áthaladnak a kereszteződésen a házak falai remegnek. Éjszaka az ágy remegését érezni. Több szomszéddal is beszéltünk, a probléma nem csak nálunk áll fenn. A problémát az okozhatja, hogy volt egy jelentős csőtörés a burkolat alatt ami ugyan javításra került, de mivel a csőtörés hosszabb ideje rejtve fenn állhatott ennek következtében az út burkolata jelentősen megsüllyedt, hepehupássá vált.

A másik jelentős probléma, a gyorshajtás, ami a fenti problémát tovább súlyosbítja. Velem is előfordult, hogy elütöttek, miközben a zebrán haladónak zöld jelzése volt. Szeretnénk segítséget kérni, abban, hogy az útburkolati hibák javításra kerüljenek illetve a Gyöngyösi utcán sebességkorlátozás kerüljön bevezetésre a Göncöl utca és a Násznagy utca között ( 30 km/h) sebességre, mert ez a legproblémásabb útszakasz a kertváros közvetlen közelében, ahol lakó-pihenő övezet van. Ezen az útszakaszon sok kisgyermekes család közlekedik gyalogosan, mert a közelben óvodák és iskolák is vannak.

A Göncöl utca és Gyöngyösi utca kereszteződésében célszerű lenne átalakítani a jelzőlámpát okos lámpára, hogy a gyorshajtó autókat, buszokat a lámpánál piros jelzéssel megfogja, ezzel is elősegítve a gyorshajtás megszüntetését.

Segítségüket előre is köszönöm a lakók nevében is.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Gyöngyösi u. 45

Hozzászólások

  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett a bejelentőtől visszajelzés.

  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Járókelő Zsófi megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


    Tisztelt Cím!

    Mellékletben megküldjük a tárgyban szereplő bejelentésre írt tájékoztatásunkat.

    Üdvözlettel:

    Budapest Közút Zrt.
    Útüzemeltetési osztály
    e-mail: utuzemeltetes@budapestkozut.hu
    Budape...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Bardócz Csaba megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Ügyintéző! Szeretném jelezni és a segítséget kérni, abban, hogy a 13.kerületben a Gyöngyösi és a Göncöl utca sarkánál lévő kereszteződésben olyannyira rossz az útburkolat, hogy amikor az autók és a buszok áthaladnak a kereszteződésen a házak falai remegnek. Éjszaka az ágy remegését érezni. Több szo...

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére