Válaszra vár

Illegális szemétlerakás

FRISSÍTÉS 2020 01.14:
A FKF válasza szerint nem illetékesek a szigetek tágabb környezetének megtakarítására.

Bejelentőnk szerint vélhetően illegális hulladéklerakás történik ott, gépkocsival.

===

A BKV kelenföldi buszgarázsával szemben levő szemétgyűjtő-konténerek környékére már hónapok óta hordják oda a különböző háztartási szemetet (rossz bútor, csomagoló anyag, műanyag nemtudommik stb.) és egyrészt nem lehet hozzáférni a konténerekhez sem, csak az úttest felől, másrészt pedig minden üvegszilánkkal borított és amit vinni tud a szél azt szét is hordja a Hamzsabégi úton. A BKV bejáratnál vannak térfigyelő kamerák, de azt mondták a portások, hogy azok nem látnak el addig. Ennyi szemetet szerintem csak autóval lehet odahordani.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Kelenföldi autóbuszgarázs (kapu)

Hozzászólások

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Tájékoztatjuk, hogy levele az Újbuda Közterület-felügyelethez beérkezett.
  Felhívom szíves figyelmét arra, hogy az e-mailben küldött levelek, bejelentések a hatályos jogi szabályo
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Bakay Arpad elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet

 • Bakay Arpad megváltoztatta a bejelentés leírását "A BKV kelenföldi buszgarázsával szemben levő szemétgyűjtő-konténerek környékére már hónapok óta hordják oda a különböző háztartási szemetet (rossz bútor, csomagoló anyag, műanyag nemtudommik stb.) és egyrészt nem lehet hozzáférni a konténerekhez sem, csak az úttest felől, másrészt pedig minden üvegszilánkkal borított és amit vinni tud a szél azt szét is hordja a Hamzsabégi úton. A BKV bejáratnál vannak térfigyelő kamerák, de azt mondták a portások, hogy azok nem látnak el addig. Ennyi szemetet szerintem csak autóval lehet odahordani."-ról "FRISSÍTÉS 2020 01.14: A FKF válasza szerint nem illetékesek a szigetek tágabb környezetének megtakarítására. Bejelentőnk szerint vélhetően illegális hulladéklerakás történik ott, gépkocsival. === A BKV kelenföldi buszgarázsával szemben levő szemétgyűjtő-konténerek környékére már hónapok óta hordják oda a különböző háztartási szemetet (rossz bútor, csomagoló anyag, műanyag nemtudommik stb.) és egyrészt nem lehet hozzáférni a konténerekhez sem, csak az úttest felől, másrészt pedig minden üvegszilánkkal borított és amit vinni tud a szél azt szét is hordja a Hamzsabégi úton. A BKV bejáratnál vannak térfigyelő kamerák, de azt mondták a portások, hogy azok nem látnak el addig. Ennyi szemetet szerintem csak autóval lehet odahordani."-ra.

 • Bakay Arpad megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt."-ról "XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet"-ra.

 • Visontai Dávid hozzászólt a bejelentéshez.

  Köszönöm az alapos választ! Bár elsőre nem írtam le, de én eleve arra gondoltam, hogy a megfelelő helyen (rendőrség?) ismeretlen tettes ellen kellene feljelentést tenni. Vagy ez csak valamilyen szabál...
 • Kövér Blanka megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megerősítésre vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük megkeresését.

  Tájékoztatjuk, hogy a bejelentésben megjelölt helyszínen a gyűjtőszigetet az illetékes hulladékszállítási üzem munkatársai rendszeresen takarítják.
  A szig
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Ügykezelő Anita elküldte az ügyet az illetékesnek: FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt.

 • Visontai Dávid bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére