Megoldott

Ígért csőkorlát túl rövid, nem tölti be a szerepét

Egy korábbi bejelentésem (Budapest Közút) bár megvalósításra került, de a jelenlegi formában nem oldja meg a gondot, így új bejelentést teszek.
Előzmény: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/31580/balesetveszely-hosszabb-elvalaszto-korlat-illetve-ujratelepitett-zoldsziget-kellene
A Budapest közút ígérete: Levelében foglaltakra az alábbi választ adjuk: Megvalósíthatónak tartjuk a nevezett terelőszigeten a gyalogosok átkelését megakadályozó csőkorlátok elhelyezését, a kivitelezésről intézkedtünk.

Egyrészt örömteli, hogy én, azaz a bejelentő pont arra járt amikor az ígért csőkorlátokat kihelyezték, azonban ahogy a mellékelt képen is látszik, szerintem funkcionalitása nincsen, hiszen ugynúgy át tud ott sétálni a leszálló tömeg ahogy eddig, csak most még messzebb a zebrától, még kevésbé belátható módon a bekanyarodó autósoknak. A mostani villamosok mind akkora szabad helyet biztosítanak, mint a korábbi és új képeken. További 2-3 korlát kihelyezésével viszont teljesen csillagos ötös lenne a megoldás! Kérem válaszoljanak miért elég ennyi korlát, illetve remélem füvesítés vagy kavicságy is várható ott a jövőben. Köszönöm a munkájukat!

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Zugló vasútállomás

Hozzászólások

  • Garami Marika lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Köszönjük a visszajelzést!
  • Járókelő Kristóf hozzászólt a bejelentéshez.

    Két hete megcinálták, tökéletes, köszönjük. :) Láttam akcióban, így most már teljesen biztonságos az a rész, a zebrára tereli az embereket!
  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Hungária krt. – Thököly út kereszteződésben a peron melletti csőkorlát meghosszabbításáról intézkedtünk, a megvalósulásig türelmüket kérjük.

    Tisztelettel:

    BUDAPEST KÖZÚT Zrt.
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Szász László elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Járókelő Kristóf bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére