Megoldatlan

Közvilágítás hiánya a kerékpárúton

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020.10.16.

Bejelentő hozzászólása:
"Mivel a gyalogosoknak szánt út teljesen járhatatlan, pláne babakocsival, kisgyerekekkel, ezért a gyalogosok a kerékpárúton közlekednek. Ezért én egyáltalán nem is tudom hibáztatni őket.

Mivel nincs közvilágítás, ezért a bicikliúton gyaloglás itt különösen veszélyes sötétben, és télen, amikor hamar sötétedik, több idő is van erre.
Egyébiránt világosban is veszélyes és frusztráló kerékpárosoknak és gyalogosoknak egyaránt.

Egyes kutyások valamiért szeretnek a bicikliúton társalogni. Nincs ötletem, hogyan lehetne máshova elcsalogatni őket erre a célra, mert a kutyafuttató előtt most is van hely, mégis gyakran kiállnak a bicikliútra.

A gyalogút Hamzsabégi úti bejáratát felfestett parkolóhelyek torlaszolják el, ebből az irányból nem is látszik, hogy ott van, amikor odaparkolnak. De mivel nem is járható, ezért jelenleg ennek nincs jelentősége, viszont ha netán járható utat alakítanak ki, akkor lesz.

A budafoki úti végződésnél a biciklisávokat nehéz elmagyarázni, mi a baj velük, de nagyon furcsán válnak szét vagy kapcsolódnak össze, és összevissza kereszteződnek a gyalogos utakkal.

Egyébiránt ha már itt tartunk, a bicikliút is elhanyagolt, rossz állapotban van. Sok helyen gyökerektől felpúposodott, sok a kimozdult, billegő viakolor, és általában tele van faágakkal, levelekkel szeméttel.

Alapos átgondolásra lenne szükség ezen a fontos összekötő úton."

---

A Hamzsabégi út Duna felőli végén a Szerémi sor felől a Budafoki út felé haladva a kerékpárút és a mellette futó gyalogút nem rendelkezik közvilágítással. A gyalogosoknak a kutyafuttatóhoz át kell kelniük a kerékpárúton, illetve gyakran a kerékpárúton közlekednek a kerek járólapokból álló járda helyett, de a környező kivilágított utcákról ide betérve nehezen észrevehetőek. A Fehérvári út és a Tétényi út közötti gyalog és kerékpárút el van látva közvilágítással, így ez a szakasz nagyon eltér a környék kerékpárútjaitól. Kérem a fejlesztési tervekbe vegyék fel ezt a fejlesztést! Segítségüket előre is köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Szerémi sor 12a

Hozzászólások

  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    A bejelentéstől számított 1 év alatt nem oldódott meg a probléma.
  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Önkormányzata

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "A Hamzsabégi út Duna felőli végén a Szerémi sor felől a Budafoki út felé haladva a kerékpárút és a mellette futó gyalogút nem rendelkezik közvilágítással. A gyalogosoknak a kutyafuttatóhoz át kell kelniük a kerékpárúton, illetve gyakran a kerékpárúton közlekednek a kerek járólapokból álló járda helyett, de a környez...

  • H Dávid hozzászólt a bejelentéshez.

    Sok-sok sebből vérzik ez az út.

    Mivel a gyalogosoknak szánt út teljesen járhatatlan, pláne babakocsival, kisgyerekekkel, ezért a gyalogosok a kerékpárúton közlekednek. Ezért én egyáltalán nem is tudo
    ...
  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Pál András megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Az Illetékes válasza a csatolmányban olvasható!
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A nappali világosságot adó megvilágításban fürdő Budafoki út mögött piros nyillal jelölve szinte láthatatlan a sötétben megbúvó kerékpárút, ahonnan épp egy babakocsi bukkan fel.
  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Megoldásra vár
    4
    Megoldásra vár
    4

    Kandeláber ajtó hiányzik 2

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft.
    Móricz Zsigmond körtér M (XI. kerület, Újbuda)
  Vissza az oldal tetejére