Megoldott

Autóverseny a 30-as övezetben

A bekecs utca ezen szakasza (39-25, busz nem jár rajta) tempo 30-as övezetbe tartozik, de érthetetlen módon fekvőrendőrök csak az utca elejére és a végére kerültek. A környékbeli hasonló utcákban mindenhol került az utca közepére is valamilyen forgalomlassító megoldás, itt valahogy kimaradt és ezt ki is használják a kedves autóstársak, hogy értékes másodperceken faragjanak le a menetidőből.
A helyzetet tetézi, hogy ez egy lejtős szakasz, amitől még jobban felgyorsulnak a járművek. Sokat romlott az állapot amióta fizetős lett az M0-s környékbeli szakasza, azóta ugyanis megnövekedett a forgalom és az átutazók még annyira sincsenek tekintettel a sebességkorlátozásra, mint a környéken lakók. Csúcsidőben egymást érik a 60-70-el száguldozó autósok.
Nagyon jó volna, ha az utca közepére is kerülne valamilyen forgalomlassító megoldás és esetleg a 30-as övezetre figyelmeztető útburkolati keleket is felfestenének. Az sem ártana, ha néha a rendőrség sebességet mérne az utcában, hátha elmenne a kedve az autóversenyzéstől a kedves kollégáknak.

Probléma helyszíne
Budapest XVI. kerület, XVI. kerület

Hozzászólások

 • Horváth Balázs hozzászólt a bejelentéshez.

  Megépült a fekvőrendőr az utcában, aminek köszönhetően valamennyit javult is a helyzet. Köszönjük!
 • Horváth Balázs hozzászólt a bejelentéshez.

  Sajnos azóta sem épült meg a válaszlevélben említett forgalomtechnikai küszöb és sebességmérést végző rendőrt sem láttam erre.
 • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XVI. kerületi Önkormányzat

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A XVI. kerületben a korlátozott sebességű övezetek a kerületi önkormányzat beruházásában valósultak meg. A fejlesztések során a Budapesti út mentén lakók azt kezdeményezték, hogy
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Cím!

  Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (5484)” tárgyú bejelentést nyilvántartásunkban rögzítettük. Az üggyel kapcsolatos vizsgálat az
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Horváth Balázs bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére