Válaszra vár

Mester utca villamosmegálló

--- Frissítés 2020.01.08. ---
Kedves BKK Ügyfélszolgálat!
Sajnos a vízelvezetés sem megoldott, eső esetén bokáig járunk a vízben az érintett szakaszon.
Így az átkelő se nem megfeleően akadálymentes (felújítás előtt többé-kevésbé az volt), sem a vízelvezetés nem megoldott (felújítás előtt semmi probléma nem volt ezzel).
Jól értem, hogy semmi esély arra, hogy a közeljövőben érdemi változás történjen itt, és esetleg azt a pár térkövet a padkánál kicseréljék olyanra, amin nem ugrik meg a babakocsi/kerekesszékek kereke?
Köszönettel,
Klériné Pálinkás Petra

--- Eredeti üzenet ---

A felújított Mester utcai villamosmegállónál a gyalogátkelőnél mindkét oldalon nagyon magas lett a padka ami a kerekesszékes és babakocsis áthaladást jelentősen megnehezíti.
Ma úgy megdobta a babakocsimat, hogy az kibillent a tengelyéből, és fejreállt. Ha nincs bekötve a babám, komoly sérüléseket szerezhetett volna. Ez nem az első ilyen eset ennél az átkelőnél, kérem vizsgálják meg az érintett padkákat, és tegyenek valamit a bukkanómentes áthaladás érdekében.
(A babakocsik többsége egyébként pont beszorul a külső sínbe, ahogy a padkáról lehuppan.)

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Ferenc krt. 23

Hozzászólások

 • Járókelő Titusz elküldte az ügyet az illetékesnek: BKK Ügyfélszolgálat

 • Járókelő Titusz megváltoztatta a bejelentés leírását "A felújított Mester utcai villamosmegállónál a gyalogátkelőnél mindkét oldalon nagyon magas lett a padka ami a kerekesszékes és babakocsis áthaladást jelentősen megnehezíti. Ma úgy megdobta a babakocsimat, hogy az kibillent a tengelyéből, és fejreállt. Ha nincs bekötve a babám, komoly sérüléseket szerezhetett volna. Ez nem az első ilyen eset ennél az átkelőnél, kérem vizsgálják meg az érintett padkákat, és tegyenek valamit a bukkanómentes áthaladás érdekében. (A babakocsik többsége egyébként pont beszorul a külső sínbe, ahogy a padkáról lehuppan.)"-ról "--- Frissítés 2020.01.08. --- Kedves BKK Ügyfélszolgálat! Sajnos a vízelvezetés sem megoldott, eső esetén bokáig járunk a vízben az érintett szakaszon. Így az átkelő se nem megfeleően akadálymentes (felújítás előtt többé-kevésbé az volt), sem a vízelvezetés nem megoldott (felújítás előtt semmi probléma nem volt ezzel). Jól értem, hogy semmi esély arra, hogy a közeljövőben érdemi változás történjen itt, és esetleg azt a pár térkövet a padkánál kicseréljék olyanra, amin nem ugrik meg a babakocsi/kerekesszékek kereke? Köszönettel, Klériné Pálinkás Petra --- Eredeti üzenet --- A felújított Mester utcai villamosmegállónál a gyalogátkelőnél mindkét oldalon nagyon magas lett a padka ami a kerekesszékes és babakocsis áthaladást jelentősen megnehezíti. Ma úgy megdobta a babakocsimat, hogy az kibillent a tengelyéből, és fejreállt. Ha nincs bekötve a babám, komoly sérüléseket szerezhetett volna. Ez nem az első ilyen eset ennél az átkelőnél, kérem vizsgálják meg az érintett padkákat, és tegyenek valamit a bukkanómentes áthaladás érdekében. (A babakocsik többsége egyébként pont beszorul a külső sínbe, ahogy a padkáról lehuppan.)"-ra.

 • Klériné Pálinkás Klériné hozzászólt a bejelentéshez.

  Kedves BKK Ügyfélszolgálat!
  Sajnos a vízelvezetés sem megoldott, eső esetén bokáig járunk a vízben az érintett szakaszon.
  Így az átkelő se nem megfeleően akadálymentes (felújítás előtt többé-kevésbé
  ...
 • Sipos Máté hozzászólt a bejelentéshez.

  A jó vízelvezetés miatt szükséges. :-D Akkor tegyük hozzá, hogy így is rosszul sikerült a vízelvezetés: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/51941/nem-megoldott-a-vizelvezetes-a-mester-utca-villa...
 • BKK Ügyfélszolgálat válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Ügyszám: 0038/0038510-001/2019
  Tárgy: tájékoztatás

  JAROKELO-BUDAPEST-00054392

  Tisztelt Ügyfelünk!

  Köszönjük megkeresését, melyet továbbítottunk a probléma megoldásában illetékes BKV Zrt.-nek. A tár
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Szász László elküldte az ügyet az illetékesnek: BKK Ügyfélszolgálat

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  Üdvözlettel:

  Budapest Közút Zrt.
  Útüzemeltetési osztály

  From: helpdesk@budapestkozut.hu [mailto:helpdesk@budapestkozut.hu]
  Sent: Wednesday, December 4, 2019 1:11 PM
  To: Budapest Közút Útüzemelteté...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: BKK Ügyfélszolgálat

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére