Megoldott

Kátyú

Ismételten sok kisebb kátyú keletkezett a Budapest XIV.ker. Zászlós utca- Besnyői utca "kereszteződésénél", nem mindegyik van fotózva, mert annyi van, hogy úgysem lehetne feltölteni mindet.
Ui.: Szintén ehhez közel a Mogyoródi út-Zászlós út sarkán ahol a bicikliút van (befelé haladva a városba jobb kéz felől) többszöri bejelentés és javítási próbálkozás hatására sem sikerült tisztességesen kijavítani a kátyúkat. Ezek azért zavaróak azon kívűl, hogy vannak, mert be és kikanyarodáskor is kénytelen belemenni az ember, mert a szembe ill. bekanyarodó autók kikerülésnél esteleg összeütköznének.
Nyomatékosan kérem az illetéseket, mostmár sokadszorra a javítások tissztességes elvégzésére, a "lapátos" módszer nem az!!!
Köszönettel.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Zászlós u. 21

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

 • Szilágyi Dóra lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Sz. A. hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Járókelő!

  Köszönöm közbenjárásukat az irányban, hogy a Budapest XIV. Ker. Zászlós utca teljes hosszában kijavították a kátyúkat s végre normálisan ( legalábbis egyenlőre úgy néz ki, hogy men...
 • XIV. kerület Zuglói Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Ügyfelünk!Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!A Zuglói Zrt.-hez elektronikus úton érkezett megkeresésére hivatkozással
  tájékoztatjuk, hogy k
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Zrt.

 • Sz. A. bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére