Válaszra vár

Újpest központ aluljáró

FRISSÍTÉS 2019.11.14.:

A Budapest Közút válasza:
"Az Árpád út - István út (Újpest-központ) aluljáróban lévő telefonfülkékkel kapcsolatos, 53858-as számú bejelentésüket megköszönve tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonfülkék üzemeltetése, újabbak létesítése vagy a meglévők megszüntetése a tulajdonos, T-Com Nyrt. hatáskörébe tartozik.
A budapesti aluljárók felújításáról, átalakításáról, a bennük lévő üzlethelyiségek, vitrinek stb. létesítéséről vagy megszüntetéséről a tulajdonos, Budapest Főváros Önkormányzata hoz döntést.
Az aluljárók tisztaságáért a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felel."

----------------

FRISSÍTÉS 2019.11.07.:

A Magyar Telekom válasza:
"A nyilvános telefonoknak kialakított "fülkék" nem a Magyar Telekom tulajdonában vannak, így annak további hasznosítása, vagy sorsának eldöntése nem a mi feladatunk."

---------------------

Újpest központ aluljáróban az egykori telefon készülékek helyével nem lehetne valamit kezdeni? Mondjuk elbontani a válaszfalakat és kulturáltabb kinézetet adni neki. Akár egy kirakattal. Jelenleg piszoárként üzemelnek, ami rendkívül undorítóvá teszi az egész helyet.

Probléma helyszíne
Budapest IV. kerület, Újpest, Újpest-Központ

Hozzászólások

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2019.11.14.: Budapest Közút válasza: "Az Árpád út - István út (Újpest-központ) aluljáróban lévő telefonfülkékkel kapcsolatos, 53858-as számú bejelentésüket megköszönve tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonfülkék üzemeltetése, újabbak létesítése vagy a meglévők megszüntetése a tulajdonos, T-Com Nyrt. hatáskörébe tartozik. A budapesti aluljárók felújításáról, átalakításáról, a bennük lévő üzlethelyiségek, vitrinek stb. létesítéséről vagy megszüntetéséről a tulajdonos, Budapest Főváros Önkormányzata hoz döntést. Az aluljárók tisztaságáért a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felel." ---------------- Magyar Telekom válasza: "A nyilvános telefonoknak kialakított "fülkék" nem a Magyar Telekom tulajdonában vannak, így annak további hasznosítása, vagy sorsának eldöntése nem a mi feladatunk." --------------------- Újpest központ aluljáróban az egykori telefon készülékek helyével nem lehetne valamit kezdeni? Mondjuk elbontani a válaszfalakat és kulturáltabb kinézetet adni neki. Akár egy kirakattal. Jelenleg piszoárként üzemelnek, ami rendkívül undorítóvá teszi az egész helyet."-ról "FRISSÍTÉS 2019.11.14.: A Budapest Közút válasza: "Az Árpád út - István út (Újpest-központ) aluljáróban lévő telefonfülkékkel kapcsolatos, 53858-as számú bejelentésüket megköszönve tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonfülkék üzemeltetése, újabbak létesítése vagy a meglévők megszüntetése a tulajdonos, T-Com Nyrt. hatáskörébe tartozik. A budapesti aluljárók felújításáról, átalakításáról, a bennük lévő üzlethelyiségek, vitrinek stb. létesítéséről vagy megszüntetéséről a tulajdonos, Budapest Főváros Önkormányzata hoz döntést. Az aluljárók tisztaságáért a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felel." ---------------- FRISSÍTÉS 2019.11.07.: A Magyar Telekom válasza: "A nyilvános telefonoknak kialakított "fülkék" nem a Magyar Telekom tulajdonában vannak, így annak további hasznosítása, vagy sorsának eldöntése nem a mi feladatunk." --------------------- Újpest központ aluljáróban az egykori telefon készülékek helyével nem lehetne valamit kezdeni? Mondjuk elbontani a válaszfalakat és kulturáltabb kinézetet adni neki. Akár egy kirakattal. Jelenleg piszoárként üzemelnek, ami rendkívül undorítóvá teszi az egész helyet."-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt www.jarokelo.hu Csapata!

  Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy levelüket érkeztettük az FPH_KOZP-138831/2019-es érkeztetőszámon és továbbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városigazgatóság Főosztá
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Hétfői Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros

 • Hétfői Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "Újpest központ aluljáróban az egykori telefon készülékek helyével nem lehetne valamit kezdeni? Mondjuk elbontani a válaszfalakat és kulturáltabb kinézetet adni neki. Akár egy kirakattal. Jelenleg piszoárként üzemelnek, ami rendkívül undorítóvá teszi az egész helyet."-ról "FRISSÍTÉS 2019.11.14.: Budapest Közút válasza: "Az Árpád út - István út (Újpest-központ) aluljáróban lévő telefonfülkékkel kapcsolatos, 53858-as számú bejelentésüket megköszönve tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonfülkék üzemeltetése, újabbak létesítése vagy a meglévők megszüntetése a tulajdonos, T-Com Nyrt. hatáskörébe tartozik. A budapesti aluljárók felújításáról, átalakításáról, a bennük lévő üzlethelyiségek, vitrinek stb. létesítéséről vagy megszüntetéséről a tulajdonos, Budapest Főváros Önkormányzata hoz döntést. Az aluljárók tisztaságáért a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felel." ---------------- Magyar Telekom válasza: "A nyilvános telefonoknak kialakított "fülkék" nem a Magyar Telekom tulajdonában vannak, így annak további hasznosítása, vagy sorsának eldöntése nem a mi feladatunk." --------------------- Újpest központ aluljáróban az egykori telefon készülékek helyével nem lehetne valamit kezdeni? Mondjuk elbontani a válaszfalakat és kulturáltabb kinézetet adni neki. Akár egy kirakattal. Jelenleg piszoárként üzemelnek, ami rendkívül undorítóvá teszi az egész helyet."-ra.

 • Hétfői Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "Budapest Főváros"-ra.

 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

  Jaj de szép, hogy megint mindenki hárít.
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Címzett!

  Az Árpád út - István út (Újpest-központ) aluljáróban lévő telefonfülkékkel kapcsolatos, 53858-as számú bejelentésüket megköszönve tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonfülkék üzemelte
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Magyar Telekom"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

  Akkor Közút.
 • Magyar Telekom hozzászólt a bejelentéshez.

  A nyilvános telefonoknak kialakított "fülkék" nem a Magyar Telekom tulajdonában vannak, így annak további hasznosítása, vagy sorsának eldöntése nem a mi feladatunk.
 • Gál Gertrúd elküldte az ügyet az illetékesnek: Magyar Telekom

 • Biciklis Anita bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  2
  Válaszra vár
  2

  Felesleges tárgy

  Beküldés ideje:
  Beküldte: S Dominik
  Békásmegyer (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
 • Válaszra vár
  2
  Válaszra vár
  2

  Nincs kamera

  Beküldés ideje:
  Beküldte: S Dominik
  Szentendrei út (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
  Vissza az oldal tetejére