Megoldatlan

Újpest központ aluljáró

FRISSÍTÉS 2019.11.14.:

A Budapest Közút válasza:
"Az Árpád út - István út (Újpest-központ) aluljáróban lévő telefonfülkékkel kapcsolatos, 53858-as számú bejelentésüket megköszönve tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonfülkék üzemeltetése, újabbak létesítése vagy a meglévők megszüntetése a tulajdonos, T-Com Nyrt. hatáskörébe tartozik.
A budapesti aluljárók felújításáról, átalakításáról, a bennük lévő üzlethelyiségek, vitrinek stb. létesítéséről vagy megszüntetéséről a tulajdonos, Budapest Főváros Önkormányzata hoz döntést.
Az aluljárók tisztaságáért a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felel."

----------------

FRISSÍTÉS 2019.11.07.:

A Magyar Telekom válasza:
"A nyilvános telefonoknak kialakított "fülkék" nem a Magyar Telekom tulajdonában vannak, így annak további hasznosítása, vagy sorsának eldöntése nem a mi feladatunk."

---------------------

Újpest központ aluljáróban az egykori telefon készülékek helyével nem lehetne valamit kezdeni? Mondjuk elbontani a válaszfalakat és kulturáltabb kinézetet adni neki. Akár egy kirakattal. Jelenleg piszoárként üzemelnek, ami rendkívül undorítóvá teszi az egész helyet.

Probléma helyszíne
Budapest IV. kerület, Újpest, Újpest-Központ

Hozzászólások

 • Ügykezelő Anita lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

  Megoldatlan.
 • Biciklis Anita visszajelzésére vár.

 • Ügykezelő Anita megváltoztatta a bejelentés állapotát "Megerősítésre vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

  Megoldásra vár.
 • Biciklis Anita visszajelzésére vár.

 • Ügykezelő Anita megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Főváros Önkormányzata"-ról "BKK Ügyfélszolgálat"-ra.

 • Ügykezelő Anita megváltoztatta a bejelentés állapotát "Megerősítésre vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

  Megoldásra vár.
 • Kövér Blanka megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megerősítésre vár"-ra.

 • BKK Ügyfélszolgálat válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Ügyszám: 0038/0040923-001/2019
  Tárgy: tájékoztatás

  JAROKELO-BUDAPEST-00053858

  Tisztelt Ügyfelünk!

  Köszönjük megkeresését, mellyel kapcsolatban szakterületünk azt válaszolta, hogy az M3 metró Újpest
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2019.11.14.: Budapest Közút válasza: "Az Árpád út - István út (Újpest-központ) aluljáróban lévő telefonfülkékkel kapcsolatos, 53858-as számú bejelentésüket megköszönve tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonfülkék üzemeltetése, újabbak létesítése vagy a meglévők megszüntetése a tulajdonos, T-Com Nyrt. hatáskörébe tartozik. A budapesti aluljárók felújításáról, átalakításáról, a bennük lévő üzlethelyiségek, vitrinek stb. létesítéséről vagy megszüntetéséről a tulajdonos, Budapest Főváros Önkormányzata hoz döntést. Az aluljárók tisztaságáért a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felel." ---------------- Magyar Telekom válasza: "A nyilvános telefonoknak kialakított "fülkék" nem a Magyar Telekom tulajdonában vannak, így annak további hasznosítása, vagy sorsának eldöntése nem a mi feladatunk." --------------------- Újpest központ aluljáróban az egykori telefon készülékek helyével nem lehetne valamit kezdeni? Mondjuk elbontani a válaszfalakat és kulturáltabb kinézetet adni neki. Akár egy kirakattal. Jelenleg piszoárként üzemelnek, ami rendkívül undorítóvá teszi az egész helyet."-ról "FRISSÍTÉS 2019.11.14.: A Budapest Közút válasza: "Az Árpád út - István út (Újpest-központ) aluljáróban lévő telefonfülkékkel kapcsolatos, 53858-as számú bejelentésüket megköszönve tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonfülkék üzemeltetése, újabbak létesítése vagy a meglévők megszüntetése a tulajdonos, T-Com Nyrt. hatáskörébe tartozik. A budapesti aluljárók felújításáról, átalakításáról, a bennük lévő üzlethelyiségek, vitrinek stb. létesítéséről vagy megszüntetéséről a tulajdonos, Budapest Főváros Önkormányzata hoz döntést. Az aluljárók tisztaságáért a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felel." ---------------- FRISSÍTÉS 2019.11.07.: A Magyar Telekom válasza: "A nyilvános telefonoknak kialakított "fülkék" nem a Magyar Telekom tulajdonában vannak, így annak további hasznosítása, vagy sorsának eldöntése nem a mi feladatunk." --------------------- Újpest központ aluljáróban az egykori telefon készülékek helyével nem lehetne valamit kezdeni? Mondjuk elbontani a válaszfalakat és kulturáltabb kinézetet adni neki. Akár egy kirakattal. Jelenleg piszoárként üzemelnek, ami rendkívül undorítóvá teszi az egész helyet."-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt www.jarokelo.hu Csapata!

  Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy levelüket érkeztettük az FPH_KOZP-138831/2019-es érkeztetőszámon és továbbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városigazgatóság Főosztá
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Ügykezelő Anita elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

 • Ügykezelő Anita megváltoztatta a bejelentés leírását "Újpest központ aluljáróban az egykori telefon készülékek helyével nem lehetne valamit kezdeni? Mondjuk elbontani a válaszfalakat és kulturáltabb kinézetet adni neki. Akár egy kirakattal. Jelenleg piszoárként üzemelnek, ami rendkívül undorítóvá teszi az egész helyet."-ról "FRISSÍTÉS 2019.11.14.: Budapest Közút válasza: "Az Árpád út - István út (Újpest-központ) aluljáróban lévő telefonfülkékkel kapcsolatos, 53858-as számú bejelentésüket megköszönve tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonfülkék üzemeltetése, újabbak létesítése vagy a meglévők megszüntetése a tulajdonos, T-Com Nyrt. hatáskörébe tartozik. A budapesti aluljárók felújításáról, átalakításáról, a bennük lévő üzlethelyiségek, vitrinek stb. létesítéséről vagy megszüntetéséről a tulajdonos, Budapest Főváros Önkormányzata hoz döntést. Az aluljárók tisztaságáért a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felel." ---------------- Magyar Telekom válasza: "A nyilvános telefonoknak kialakított "fülkék" nem a Magyar Telekom tulajdonában vannak, így annak további hasznosítása, vagy sorsának eldöntése nem a mi feladatunk." --------------------- Újpest központ aluljáróban az egykori telefon készülékek helyével nem lehetne valamit kezdeni? Mondjuk elbontani a válaszfalakat és kulturáltabb kinézetet adni neki. Akár egy kirakattal. Jelenleg piszoárként üzemelnek, ami rendkívül undorítóvá teszi az egész helyet."-ra.

 • Ügykezelő Anita megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

  Jaj de szép, hogy megint mindenki hárít.
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Címzett!

  Az Árpád út - István út (Újpest-központ) aluljáróban lévő telefonfülkékkel kapcsolatos, 53858-as számú bejelentésüket megköszönve tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonfülkék üzemelte
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Magyar Telekom"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Biciklis Anita hozzászólt a bejelentéshez.

  Akkor Közút.
 • Magyar Telekom hozzászólt a bejelentéshez.

  A nyilvános telefonoknak kialakított "fülkék" nem a Magyar Telekom tulajdonában vannak, így annak további hasznosítása, vagy sorsának eldöntése nem a mi feladatunk.
 • Járókelő Herta elküldte az ügyet az illetékesnek: Magyar Telekom

 • Biciklis Anita bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére