Megoldatlan

Nyugalom, csigvér

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2019.11.15.:
Bejelenő hozzászólása:
"Problémámra sem rövid, de középtávú megoldast nem jelent válaszuk. Végső megoldást a Mester utca újragondolásával készek megtenni. Ez rendben is lenne.
Addig is, ami cirka 3-9 évre tehető némi realitással hogyan lehetne "átmenetileg" orvosolni a fellépő forgalmi problémát?
Ez a szakasz a kerékpárosok számára is haladós elkerülő, levágás a Hungária úttól vagy Csepel felől érkezőknek. Sokan használják."
-------

Belváros. Mester utca utolsó villamos megállónyi szakasza az iskolától. Tetszik vagy nem, egyre több a kerékpáros. Viszont sok az ajtónyitási távolságról nem tudó gépjármű vezető is!
Így következetes megoldásként javasolom 30 Km/h sebességgel kitáblázni, akár fel is festeni, hogy mindenki nyugodtan haza érjen. Jelzem Párizs egész belvárosát 30 km/h alá csökkentették.
Itt csak egy szakszra lenne szükség a Liliom és az Angyal utcák között, hogy megvilágosodjanak, padlógáz, furakodás és leginkább kerékpáros veszélyeztetése nélkül is meg lehet érkezni a körúti piros lámpa alá. Nem! Kerékpáros, ha csöpp esze van, soha nem fogja elengedni itt a gépjárműveket úgy, hogy haladás közben tucatnyi autós kedvéért ajtó nyitási távolságon belülre helyzkedjen, ergo mellé tekerjen a parkoló autóknak. Hatás kedvért egyéb forgalomtechnikai eszköz?
Fekvőrendőr? Döntse el az illetékes mi a célravezető.

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Mester u. 16

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Belváros. Mester utca utolsó villamos megállónyi szakasza az iskolától. Tetszik vagy nem, egyre több a kerékpáros. Viszont sok az ajtónyitási távolságról nem tudó gépjármű vezető is! Így következetes megoldásként javasolom 30 Km/h sebességgel kitáblázni, akár fel is festeni, hogy mindenki nyugodtan haza érjen. Jelzem Pári...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Forgalomtechnikai Igazgatóság!
    Problémámra sem rövid, de középtávú megoldast nem jelent válaszuk. Végső megoldást a Mester utca újragondolásával készek megtenni. Ez rendben is lenne.
    Addi...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A IX., Mester utca Haller utca és Ferenc körút közötti szakaszán forgalomtechnikai szempontból a végső megoldást az útszakasz teljeskörű felülvizsgálata, majd az elfogadott tervek
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Gróf Andi hozzászólt a bejelentéshez.

    Annyival csatlakoznék megerősítés képpen, a gyalogosok szemszögéből, hogy a Liliom utcánál lévő gyalogátkelőhelyen is sokszor problémás az átkelés a gyorsan érkező, és a gyalogosok biztonságos átkelés...
  • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére