Megoldatlan

Podmaniczky Frigyes tér új burkolat

FRISSÍTÉS 2019.11.12.:

Úgy tűnik, mégsem igazán sikerült orvosolni a problémát. Megérkezett az esős idő, a téren pedig előbújtak a pocsolyák. Várható, hogy erre lesz valami megoldás, vagy ez most már így marad?

---
FRISSÍTÉS 2019.10.04.:

V. kerület válasza:
"Jelenleg még zajlik a tér műszaki-átadás átvételi eljárásra, amelynek során a jelzett lokális süllyedést is orvosolni fogjuk."

---
Az új díszburkolat még nincs kész, de az már látszik, hogy a víz nem fog lefolyni róla. Beszéltem az ottani munkásokkal. Ők azt mondták, hogy ők a tervnek megfelelően dolgoznak. Akkor lehetne megoldani a vízelvezetést, ha a tervezőasztalon nem 0.5-1%, hanem 2-2.5% lejtést terveznének be. Ők, mint melósok, ezt látják és tudják, de nem térhetnek el a tervektől.

Probléma helyszíne
Budapest V. kerület, Belváros-Lipótváros, Podmaniczky Frigyes Tér

Hozzászólások

 • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

 • Szász László elküldte az ügyet az illetékesnek: V. kerület

 • Szász László megváltoztatta a bejelentés leírását "Az új díszburkolat még nincs kész, de az már látszik, hogy a víz nem fog lefolyni róla. Beszéltem az ottani munkásokkal. Ők azt mondták, hogy ők a tervnek megfelelően dolgoznak. Akkor lehetne megoldani a vízelvezetést, ha a tervezőasztalon nem 0.5-1%, hanem 2-2.5% lejtést terveznének be. Ők, mint melósok, ezt látják és tudják, de nem térhetnek el a tervektől."-ról "FRISSÍTÉS 2019.11.12.: Úgy tűnik, mégsem igazán sikerült orvosolni a problémát. Megérkezett az esős idő, a téren pedig előbújtak a pocsolyák. Várható, hogy erre lesz valami megoldás, vagy ez most már így marad? --- FRISSÍTÉS 2019.10.04.: V. kerület válasza: "Jelenleg még zajlik a tér műszaki-átadás átvételi eljárásra, amelynek során a jelzett lokális süllyedést is orvosolni fogjuk." --- Az új díszburkolat még nincs kész, de az már látszik, hogy a víz nem fog lefolyni róla. Beszéltem az ottani munkásokkal. Ők azt mondták, hogy ők a tervnek megfelelően dolgoznak. Akkor lehetne megoldani a vízelvezetést, ha a tervezőasztalon nem 0.5-1%, hanem 2-2.5% lejtést terveznének be. Ők, mint melósok, ezt látják és tudják, de nem térhetnek el a tervektől."-ra.

 • Kling Ferenc hozzászólt a bejelentéshez.

  Úgy tűnik, mégsem igazán sikerült orvosolni a problémát. Megérkezett az esős idő, a téren pedig előbújtak a pocsolyák. Várható, hogy erre lesz valami megoldás, vagy ez most már így marad?
  Igazából tel
  ...
 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A jelzett szakaszon a terv szerint 1,27-1,75 % közötti a lejtés, ami megfelelő lejtésviszonyokat eredményez, biztosítva a csapadékvíz elvezetését. A képen látható vízmegállás egy
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Kövér Blanka elküldte az ügyet az illetékesnek: V. kerület

 • Kövér Blanka megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "V. kerület"-ra.

 • Kling Ferenc bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére