Megoldatlan

A teljes Budakeszi út Budakeszi és Budapest között - 8102

Anonim Járókelő

"amikor kátyúzással már nem lehet biztosítani egy adott útszakaszon a biztonságos közlekedést és a szükséges források is társaságunk rendelkezésére állnak."

Ezt a jellemző és jellegzetes mondatot ragadom ki a Közút honlapjáról, ez sok mindent elárul. Még csak nem is rejtegetik, hogy addig várnak a teljes felújítással, amíg már járhatatlan lesz egy út. A források vélhetően ott vannak, már ha épp nem szivattyúzzák azt is ki - a betonnal együtt.

A tárgyban szerintem benne van minden, aki egyszer végigmegy a teljes szakaszon 60km/h körüli sebességgel (egy mondjuk 2000 és 2010 közt gyártott autóval), annak vagy leszakad az autójának az alváza, vagy defektet kap, vagy kipattog az útról (bár ez a pattogás-hullámvasút a Budakeszi-M7 közti útszakaszra is jellemző, tényleg bezárhatták a hullámvasutat, van pár még az országban...).
Javaslom a nagyérdemű közönségnek, de főleg a tisztelt illetékeseknek (nem, nem kellene ezt sem az átlagpolgárokra hárítani, vagy mindenfélére hivatkozni, más intézményre mutogatni), egy nap tegyék meg egymás után 4x fel s le ezt az útvonalat a buszok közt. (Igen, ez a 222-22A útvonala is.) Vélhetően a hanyatló nyugaton szakaszonként sikerülne felújítani mindezt 1 hónap alatt, itt talán abban abban a korszakban sikerül majd, amikor már teleportálunk autózás helyett. Már ha nem állnak neki sürgősebben. Jó volna.

+Nem fogom végigfotózni a teljes útszakaszt, kissé életveszélyes volna. De terepjárót sem veszek, csak amiatt, hogy ne érezzem a "dukkózást".

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Budakeszi út 51

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

 • Szász László lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  Üdvözlettel:

  Budapest Közút Zrt.
  Útüzemeltetési osztály

  From: helpdesk@budapestkozut.hu [mailto:helpdesk@budapestkozut.hu]
  Sent: Wednesday, October 9, 2019 10:53 AM
  To: Budapest Közút Útüzemelteté...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Sági Katalin elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  2
  Válaszra vár
  2

  Kátyú

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Igmándi utca (XI. kerület, Újbuda)
 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  kátyú

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Péterhegyi út (XI. kerület, Újbuda)
  Vissza az oldal tetejére