Megoldott

Elhagyott autó a zöldterületen

Frissítés 2019.10.24.: Az ügy továbbra sincs megoldva!
Az autó még mindig pontosan ott áll, ahol először, és ahol a matricát az illetékesek már rátették, szóval nem valószínű, hogy rossz helyen keresik.
Egyértelmű, hogy senki nem ellenőrizte a helyszínt, miután kétszer is lezárták az ügyet egy üzenettel, hogy már nincs ott. Kérem, hogy ténylegesen oldják meg, szállítsák el a roncsot, ahelyett, hogy próbálnák minél hamarabb lezárni ezt, és azt állítani, hogy megoldódott, ezzel a szőnyeg alá söpörve a problémát. Most már tényleg illene érdemben cselekedni. Az eredeti matrica szerint szeptember 19-én szállították volna el az autót, ez több mint egy hónapja volt.
Kérem a mihamarabbbi megoldást, további matricázás és levelezgetés nélkül!
Köszönöm!
--
Frissítés 2019.09.27:
Köszönöm a választ, de valószínűleg a T. Illetékes rossz helyen kereste a járművet, mert ma, szeptember 27-én, még mindig ott van. Így sajnos az ügy még nem oldódott meg
----------
Elhagyott, összetört autó a 19. kerület Pannóinia u. 28 (Kós Károly tér 6) előtti zöldterületen. Kérem az illetékeseket hogy az autót szállítsák el és ha szükséges, hozzák rendbe az alatta lévő zöldterületet.

Probléma helyszíne
Budapest XIX. kerület, Kispest, Kós Károly tér 6

Hozzászólások

 • S Dominik lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  Köszönjük!
 • Bándi Gergő hozzászólt a bejelentéshez.

  Elvitték az autót, köszönöm!
 • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: XIX. kerület Kispesti Rendészeti Központ

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés leírását "Frissítés 2019.09.27: Köszönöm a választ, de valószínűleg a T. Illetékes rossz helyen kereste a járművet, mert ma, szeptember 27-én, még mindig ott van. Így sajnos az ügy még nem oldódott meg ---------- Elhagyott, összetört autó a 19. kerület Pannóinia u. 28 (Kós Károly tér 6) előtti zöldterületen. Kérem az illetékeseket hogy az autót szállítsák el és ha szükséges, hozzák rendbe az alatta lévő zöldterületet."-ról "Frissítés 2019.10.24.: Az ügy továbbra sincs megoldva! Az autó még mindig pontosan ott áll, ahol először, és ahol a matricát az illetékesek már rátették, szóval nem valószínű, hogy rossz helyen keresik. Egyértelmű, hogy senki nem ellenőrizte a helyszínt, miután kétszer is lezárták az ügyet egy üzenettel, hogy már nincs ott. Kérem, hogy ténylegesen oldják meg, szállítsák el a roncsot, ahelyett, hogy próbálnák minél hamarabb lezárni ezt, és azt állítani, hogy megoldódott, ezzel a szőnyeg alá söpörve a problémát. Most már tényleg illene érdemben cselekedni. Az eredeti matrica szerint szeptember 19-én szállították volna el az autót, ez több mint egy hónapja volt. Kérem a mihamarabbbi megoldást, további matricázás és levelezgetés nélkül! Köszönöm! -- Frissítés 2019.09.27: Köszönöm a választ, de valószínűleg a T. Illetékes rossz helyen kereste a járművet, mert ma, szeptember 27-én, még mindig ott van. Így sajnos az ügy még nem oldódott meg ---------- Elhagyott, összetört autó a 19. kerület Pannóinia u. 28 (Kós Károly tér 6) előtti zöldterületen. Kérem az illetékeseket hogy az autót szállítsák el és ha szükséges, hozzák rendbe az alatta lévő zöldterületet."-ra.

 • Bándi Gergő hozzászólt a bejelentéshez.

  Az ügy továbbra sincs megoldva!
  Az autó még mindig pontosan ott áll, ahol először, és ahol a matricát az illetékesek már rátették, szóval nem valószínű, hogy rossz helyen keresik.
  Egyértelmű, hogy sen
  ...
 • Pakot Reni lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • XIX. kerület Kispesti Rendészeti Központ válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Admin!

  A jarokelo.hu oldalról a rendeszet@hivatal.kispest.hu címre 2019. szeptember 30-án érkezett 51532. számú bejelentésre az alábbi tájékoztatást adjuk meg:

  A Kispesti Rendészeti Központ
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Bándi Gergő hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Illetékes!

  A szeptember 9.-i keltű felhívó matrica még mindig az ugyanazon a helyen álló autón van. Eszerint ha a tulaj nem viszi el az autóját, akkor az illetékesek 10 nap elteltével, vagyi...
 • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: XIX. kerület Kispesti Rendészeti Központ

 • Pál András megváltoztatta a bejelentés leírását "Elhagyott, összetört autó a 19. kerület Pannóinia u. 28 (Kós Károly tér 6) előtti zöldterületen. Kérem az illetékeseket hogy az autót szállítsák el és ha szükséges, hozzák rendbe az alatta lévő zöldterületet."-ról "Frissítés 2019.09.27: Köszönöm a választ, de valószínűleg a T. Illetékes rossz helyen kereste a járművet, mert ma, szeptember 27-én, még mindig ott van. Így sajnos az ügy még nem oldódott meg ---------- Elhagyott, összetört autó a 19. kerület Pannóinia u. 28 (Kós Károly tér 6) előtti zöldterületen. Kérem az illetékeseket hogy az autót szállítsák el és ha szükséges, hozzák rendbe az alatta lévő zöldterületet."-ra.

 • Bándi Gergő hozzászólt a bejelentéshez.

  Köszönöm a választ, de valószínűleg a T. Illetékes rossz helyen kereste a járművet, mert ma, szeptember 27-én, még mindig ott van. Így sajnos az ügy még nem oldódott meg.
 • Szalai Krisztina lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  Köszönjük
 • XIX. kerület Kispesti Rendészeti Központ válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Admin!

  A jarokelo.hu oldalról a rendeszet@hivatal.kispest.hu címre 2019. szeptember 09-én érkezett 51532. számú bejelentésre az alábbi tájékoztatást adjuk meg:

  A Kispesti Rendészeti Központ
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: XIX. kerület Kispesti Rendészeti Központ

 • Bándi Gergő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Elhagyott Seat

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Kosárfonó utca (XIX. kerület, Kispest)
 • Megoldásra vár
  1
  Megoldásra vár
  1

  Elhagyott Jármű

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Simonyi Zsigmond utca (XIX. kerület, Kispest)
  Vissza az oldal tetejére