Megoldott

Bécsi úti kérdés

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2019.10.25.:
Bejelentő hozzászólása:
"Elnézést, de hosszas válaszának csupán utolsó 2 mondata vonatkozik a kérdésemre: "Emellett elmondható, hogy a Bécsi úton történő balra- és visszakanyarodásra igény van, mely biztosítására önálló sávot kellett kialakítani. Ehhez pedig a Viador utcai csomópontban volt lehetőség."

A választ továbbra is várom a feltett kérdésre. A Bécsi úton történő balra- és visszakanyarodásra eddig is volt mód, de ugyanabban a sávban egyenesen is lehetett haladni tovább. Ami a kérdés tehát: miért kellett ebben a belső sávban lezárni az egyenes továbbhajtást és csak kanyarodó sávot kialakítani, holott igen csekély a kanyarodó járművek száma, és a 2 sáv 1 sávra való leszűkítése, majd a jelzőlámpa előtt újra 2 sáv nyitása növeli a torlódást, teljesen ésszerűtlenül."
----

Forgalomtechnikailag érdekelne, mi okból csináltak lámpás balra kanyarodást, lezárva ezzel az egyenes továbbhaladás lehetőségét a III. ker. Bécsi úton a Viador utca magasságában, az Óbudai Egyetem után.
Az útfelújításig balra IS lehetett kanyarodni az amúgy egyenesen haladó úton.
Egy idő óta azonban megszüntették az egyenes haladást, a belső sáv egyszercsak megszűnik, onnan tovább csak és kizárólag balra lehet kanyarodni.
A lámpa után ismét 2 sávban halad tovább az út.
Nem látom benne a logikát, egy sávra szűkítik egy ponton az utat, ezzel megint csak dugót gerjesztve az amúgy is telített Bécsi úton.
Ha éppen nincsen kanyarodó, miért nem mehet a belső sáv is tovább egyenesen, miért kell lezárni?
Naponta bosszankodom ezen.

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Bécsi út 94

Hozzászólások

 • Pál András lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Adminisztrátor!

  Hivatkozva az 51510-es számú bejelentésre, a következő választ adjuk:

  Tisztelt Bejelentő!

  Hivatkozva újabb bejelentésére a Viador utca kapcsán, a következő tájékoztatást ad
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Forgalomtechnikailag érdekelne, mi okból csináltak lámpás balra kanyarodást, lezárva ezzel az egyenes továbbhaladás lehetőségét a III. ker. Bécsi úton a Viador utca magasságában, az Óbudai Egyetem után. Az útfelújításig balra IS lehetett kanyarodni az amúgy egyenesen haladó úton. Egy idő óta azonban megszüntették az egyenes haladást, a belső sáv egyszercsak megszűnik, onnan tovább csak és kizárólag balra lehet kanyarodni. A lámpa után ismét 2 sávban halad tovább az út. Nem látom benne a logikát, egy sávra szűkítik egy ponton az utat, ezzel megint csak dugót gerjesztve az amúgy is telített Bécsi úton. Ha éppen nincsen kanyarodó, miért nem mehet a belső sáv is tovább egyenesen, miért kell lezárni? Naponta bosszankodom ezen."-ról "FRISSÍTÉS 2019.10.25.: Bejelentő hozzászólása: "Elnézést, de hosszas válaszának csupán utolsó 2 mondata vonatkozik a kérdésemre: "Emellett elmondható, hogy a Bécsi úton történő balra- és visszakanyarodásra igény van, mely biztosítására önálló sávot kellett kialakítani. Ehhez pedig a Viador utcai csomópontban volt lehetőség." A választ továbbra is várom a feltett kérdésre. A Bécsi úton történő balra- és visszakanyarodásra eddig is volt mód, de ugyanabban a sávban egyenesen is lehetett haladni tovább. Ami a kérdés tehát: miért kellett ebben a belső sávban lezárni az egyenes továbbhajtást és csak kanyarodó sávot kialakítani, holott igen csekély a kanyarodó járművek száma, és a 2 sáv 1 sávra való leszűkítése, majd a jelzőlámpa előtt újra 2 sáv nyitása növeli a torlódást, teljesen ésszerűtlenül." ---- Forgalomtechnikailag érdekelne, mi okból csináltak lámpás balra kanyarodást, lezárva ezzel az egyenes továbbhaladás lehetőségét a III. ker. Bécsi úton a Viador utca magasságában, az Óbudai Egyetem után. Az útfelújításig balra IS lehetett kanyarodni az amúgy egyenesen haladó úton. Egy idő óta azonban megszüntették az egyenes haladást, a belső sáv egyszercsak megszűnik, onnan tovább csak és kizárólag balra lehet kanyarodni. A lámpa után ismét 2 sávban halad tovább az út. Nem látom benne a logikát, egy sávra szűkítik egy ponton az utat, ezzel megint csak dugót gerjesztve az amúgy is telített Bécsi úton. Ha éppen nincsen kanyarodó, miért nem mehet a belső sáv is tovább egyenesen, miért kell lezárni? Naponta bosszankodom ezen."-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Elnézést, de hosszas válaszának csupán utolsó 2 mondata vonatkozik a kérdésemre: "Emellett elmondható, hogy a Bécsi úton történő balra- és visszakanyarodásra igény van, mely biztosítására önálló sávot...
 • g g lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Adminisztrátor!

  Hivatkozva Társaságunk számára küldött, 51510 számú bejelentésre, a következő választ adjuk:

  Tisztelt Bejelentő!

  Bécsi út – Viador utca kereszteződés kapcsán írt megkeresés
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Mészáros Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Elavult FRV

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  1032 Budapest, Szentendrei út 95 (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Felesleges tábla

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Szentendrei út (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
  Vissza az oldal tetejére