Megoldatlan

2 legyet 1 csapásra.

Anonim Járókelő

A Tisza utcában tálható parkot idén az "Angyalzold" program kereteben felújítják. Érdemes lenne ezzel együtt a park, Pannónia utcai oldalán található zebrát is átépíteni. Ezen zebrán nagyon ritkán engedik át a gyalogosokat, akiknek nem ritkán az úttest közepéig be kell sétálniuk amire végre valamelyik autós megáll. Ennek oka az, hogy a Pannónia utca rendkívül szeles, így bár ki van táblázva az átkelőhely és a parkoló autók sem takarják ki a gyalogosokat, mégis elég nehéz észre venni, ha valaki a járdán várakozik átkelésre.
Javasolnám a járda kiszélesítését a zebránál azaz az úttest szűkítését, ezáltal a gyalogosok jobban láthatóak lennének ha a járdaszegély szélén várakoznak átkelésre. A környéken több zebra és kereszteződés is hasonlóan lett átépítve az elmúlt években. pl Pannónia utca-Gogol utca.
Az Angyalzöld program tervei szerint a zebra, park felőli oldalán a járdát felbontják és díszkőburkolatot raknak le azaz ha ezzel kapcsolódóan átalakítanak a zebrát is akkor annak költsége csak minimális többlettel járna viszont egyel több biztonságos zebra lenne a városban.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, XIII. kerület

Hozzászólások

  • J P hozzászólt a bejelentéshez.

    A képen látható Skoda helyére felfestettek egy fehér útburkolati jelet, négyzetet átlósan kereszttel áthúzva, persze ettől még rá szoktak parkolni, akik nem akarnak parkolódíjat fizetni, és pár percre...
  • Bardócz Csaba hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Bejelentő!
    Bejelentését a válaszlevél/ vagy a visszajelzések alapján lezártuk. Kérjük, ha a bejelentés jelenlegi státuszával ellenkező információval rendelkezik jelezze felénk. A fejleményekről...
  • BKK Budapesti Közlekedési Központ válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (4736)” tárgyú elektronikus levelükre hivatkozva az alábbi választ adjuk.

    Tájékoztatjuk Önöket, hogy a XIII., Pannónia
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Nem látható zebra

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Pannónia utca (XIII. kerület)
  Vissza az oldal tetejére