Megoldatlan

A Dráva utca felújításért kiállt!

Anonim Járókelő

Egyre jobban romlik a Dráva utca állapota és sürgős felújításért kiállt. Az utca rendkívül forgalmas mivel a Pesti alsó rakpart végét köti össze a Váci és Dózsa György úttal, emellett 2 troli (75-79) és 2 buszjárat (15-115) is itt közlekedik, valamint a kerékpáros közlekedés is elég intenzív. Ennek ellenére az utcában az elmúlt 30 évben kisebb javításokat leszámítva nem történt semmilyen felújítás. Az utat és a járdát nagyon sok helyen felbontották már, mindenféle közműjavítás miatt ezert azok "foltosak" és hepehupásak. Ezt csak fokozza a rengeteg kátyú és azok befoltozott nyomai. Az út mentén található lámpa és troli felsővezeték tartó oszlopok elöregedtek, korrodáltak látványuk rendkívül lehangoló. Több helyen is fa pótlásra lenne szükség. A járda burkolata nem egységes az utcában, valahol díszkő van, valahol pedig aszfalt. Az útburkolati jelek kopottak!
A kisebb foltozgatások és javítgatások ide már nem elegek. Sürgősen faltól, falig tartó felújításra van szükség ami kiterjed az út és a járda burkolat teljes cseréjére!
Kérdezem az illetékeseket:
Mikor kerül a Dráva utca felújításra?
Mikor kerül sor a lámpa és troli oszlopok felújítására vagy cseréjére?
Mikor pótoljak az utcában a hiányzó fákat?
Mi a terv a Dráva utcai kerékpáros közlekedés tovább fejlesztésére?

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, XIII. kerület

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Mindenki! Talán az itt lakókat sem ártott volna megkérdezni. Egy hónapja ostromállapot van, tavaszig nem is lesz vége. Nagyon úgy tűnik hogy szélesebb is lesz az úttest, ami még nagyobb forgalm...
  • p k hozzászólt a bejelentéshez.

    A válasz tényleg kimerítő, de a jelzett kivitelezési idő nagyon soká lesz. Mintegy három év, nap mint nap repedéseket és hepehupákat kerülgetve.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (4611)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk.

    Társaságunk 2014 áprilisában kezdte
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Nagyobb publicitást érdemelne az ügy. Tényleg ráférne az utcára a teljes felújítás!
  • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére