Megoldott

Köztéri kukák nem ürítése, szemét nem szedése

Anonim Járókelő

Újbuda Önkormányzata elvette a korábban szemetet gyűjtő Prizma KKT-tól a szemétszedést (ahogy a fűnyírást is tavaly, nem is nyírják a füvet) és ezt is "kiszervezte" egy vállalkozónak, aki baszik üríteni a kukákat. Benedikt Ottó utca (itt a gondnok üríti, mert unja a koszt), Kanizsai utca, Ulászló utca, Infopark, Fehérvári út, Szabolcska M. utca, Hamzsabégi park, tulajdonképpen az egész XI. kerület a hegyi részeket leszámítva. Városüzemeltetési Osztály telefonon annyit közöl, hogy "Tudja mekkora a kerület?". Szerintem ez irreleváns, akkor vegyenek fel plusz embereket. Amúgy sem értem miért nekem kell telefonálnom? Tavaly elég durva szavakkal kellett Hoffmann Tamás titkárnőjét fűnyírás ügyben felhívni, igaz, másnap (bár szombat volt), a vállalkozó lenyírta a füvet. Próbálok fotókat mellékelni, nem biztos, hogy sikerül, regisztrálni nem fogok.Ez a három kép a Hamzsabégi parkban készült, kb. 20 méteren belül. Vannak még képek, de nem tölteném meg az Inboxot.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Benedikt Ottó u. 3

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Illetékes válasza alapján.
  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet"-ról "XI. kerület Újbuda Önkormányzata"-ra.

  • Újbuda Közterület-felügyeletverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    A bejelentés továbbítva lett az Újbuda Önkormányzat Városüzemeltetési osztálya felé akik megoldották a szemetes ügyét.
  • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet

  • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XI. kerület Újbuda Önkormányzata"-ról "XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére