Megoldott

védett utcába autóval behajtás

Anonim Járókelő

Tegnapi napon óvodai nap végén autó hajtott a XI. kerület lecke utca védett szakaszára. Az elzárt útszakaszon belül nem volt autó mikor érkeztünk, óvoda előtti várakozásunk közben csak akkor érzékeltem mikor elhaladt mellettünk, ezért nem láttam, hogy a Sopron utca felől honnan hajtott be, de egy szabadabb hely volt a behajtásgátló és a villanyoszlop között. A lezárt útszakasz elején van behajtásgátló, jelzőtábla (mindkét irányból behajtani tilos) és villanyoszlop. A Nádorfejérvári útba torkolva, szikla, felhajtásgátló és ugyancsak jelzőtábla (mindkét irányból behajtani tilos). A tábla és a kollégium kerítése között hajtott ki, majd az autók között többszöri tolatással jutott ki a Nádorfejérvári útra. Nem volt kiszállás és gondolkozás merre menjen, hol milyen akadály van, mert ott is család volt gyerekkel akik takarták a felhajtásgátlót, lehet bevált útvonal ez az autósnak, mert nagyon szűk volt az astrájával.
Mindenesetre nagyon problémás ezen viselkedés és nem véletlen védett az útszakasz, ezért kérem rendesen zárják le felhajtásgátlóval a behajtási pontokat! A sziklák sem véletlen lehetnek ott, de ezek szerint rossz helyen vannak.

Épp elég, hogy a szabálytalanul parkoló autók miatt, többször babakocsival az úttesten kell haladni a Sopron úton vagy a Lecke utca Fehérvári út felé menő szakaszán. Az már maga lenne a tökély, ha itt is odafigyelnének a parkolásokra, esetleg pollereket raknának ide, az amúgy is szűk járda védelmére ahol iskolába és óvodába menők miatt átlagosnál nagyobb a forgalom.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Lecke u. 19

Hozzászólások

  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A két szomszédos útnál található pollereket időközben kidöntötték, így semmi nem gátolta a behajtást. Ezeket helyreállították, bár még kikerülhetőek, de legalább a későbbi rongálást helyrehozták.
  • Kövér Blanka megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Az illetékes válasza a csatolmányban olvasható.
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Önkormányzata

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "XI. kerület Újbuda Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére