Megoldott

Jászberényi út-Tündérfürt utca reggeli-délutáni rendszeres dugó

A sorompóra várakozók folyamatosan elállják a kerszteződéseket, így reggelente ill.a délutáni csúcs alkalmával folyamatosan dugók keletkeznek. Sem a busz sem a belváros felől nem tudnak így sok esetben továbbhaladni. A Tündérfürt utca felől érkezők pedig csak szabálytalanul a kötelező haladási irányt figyelmen kívül hagyva tudnak a belváros irányába menni. A sorompó felhúzása sem oldja meg a problémát, mert az onnan jövő balra kanyarodók pont a torlódás miatt csak rendkívül lassan tudnak tovább menni. Azok pedig akik nem a sorompó felé mennének, hanem a belváros irányába (Jászberényi út) szintén a sorompó felöl érkezők miatt nem tudnak haladni. Vagyis sokszor körben állnak a dugóban a kocsik. Teherautó, kamionok személygépkocsik stb. sok esetben félig a vasúti síneken várakoznak
Javaslom, hogy a várakozóknak egyértelműen fessék fel a jelzéseket az aszfaltra, hogy hol várakozzanak. A sorompó felől érkezőknek egy balra kanyarodó sávot és egy egyenes, a belváros irányába vezető sávot alakítsanak ki. Egy nagyobb beruházást igénylő megoldás pedig a jelenleg használaton kívüli híd alatti szabad terület bevonásával egy körforgalomat valósítsák meg.

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, Tündérfürt u. 2

Hozzászólások

  • Zsótér József hozzászólt a bejelentéshez.

    Üdv Mindenkinek! Sajnálattal kell megállapítanom, hogy a felfestés nem hozta meg a várt eredményt. Továbbra is napi rendszerességgel tapasztalom, hogy a Kreszt részben ismerők vagy arra éppen fittyet...
  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Megadjuk a bizalmat, hogy a tervezett beruházás megvalósul.
  • Zsótér József visszajelzésére vár.

  • Juhász Tamás hozzászólt a bejelentéshez.

    "veszélyes helyre figyelmeztető útburkolati jelek kerülnek felfestésre – amelyeken a KRESZ szerint még forgalmi okból is tilos a megállás"
    Szólna nekik valaki, hogy ez nem igaz (forgalmi okból meg sza...
  • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Jarokelo.hu oldalra a Jászberényi úti felüljáró alatti szervízutak forgalomtechnikai kialakításával kapcsolatos bejelentésére az alábbiakról tájékoztatjuk.
    Az Ön által vázolt fo
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére