Megoldatlan

balesetveszélyes felfestés

Tisztelt Járókelő,

Minden reggel erős forgalomban utazok az Árpád-híd felöl tovább pesti irányba a Róbert Károly körúton. Az elmúlt időszakban számos sávtereléssel megváltoztak a közlekedési szokások az 1es villamos fejlesztése miatt.

A megváltoztatott forgami rendhez új sávok felfestése is tartozott, amit most fekete fedőanyaggal próbáltak meg eltűntetni. Sajnos ennek a fényvisszaverési tulajdonsága eltér a normál aszfaltétól.

A probléma ott jelentkezik, hogy reggeli időszakban erős napszütésnél ez az anyag is ugyanúgy vezeti az autósokat, mint a régi, fehét sávvezető felfestések, ami mostanra már megkoptak.
Sajnos reggeli fényben ez a két útjelzés ilyen erős fényben nem értelmezhető, és rengeteg próbléma, veszélyhelyzet forrása.

Eddig én még megúsztam nagyobb konfliktus nélkül, de állandó jelenség a dudálás, a majdnem egymásba hajtás, az utolsó pillanatos fékezések a karambol elkerülése érdekében.

Úgy gondolom hogy a szabályos haladás elősegítő, már kopott sávok újrafestése időszerű és szükséges az egszerűbb és biztonságos közlekedés érdekében.

Köszönöm ha továbbítják

Molnár András

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, XIII. kerület

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (4302)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A Róbert Károly körút kérdéses s
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Kis Pista hozzászólt a bejelentéshez.

    Mindenhol ez a helyzet, többek közt a Közvágóhídnál is. Mélyen tisztelt BKK úr szarik az egészbe.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Molnár András bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére