Megoldott

Nagyon rosszul hangolt lámpa

Anonim Járókelő

A Budapest XIII kerületében található Váci út (szerviz út) és Turbina utca kereszteződésében (47,53816, 19,06894) a közelmúltban telepítettek jelzőlámpát. Úgy tűnik, hogy aki azt a lámpát "hangolta" sajnos nagyon nem értett hozzá és emiatt a következő a helyzet:
a szerviz úton haladva (Hungária körút felé) hátrányos helyzet alakult ki az arra közlekedőknek, ugyanis az ezt szabályozó lámpa 10 másodperccel később kezd el zöldre váltani, mint a vele párhuzamos Váci út (balról) és a gyalogosok lámpája (jobbról), illetve 17 másodperccel hamarabb kezd el visszaváltani pirosra!!!
Ez összesen 27 másodperccel kevesebb zöldet jelent a párhuzamos közeledésekhez képest és mivel a szerviz út két oldalán folyik a közlekedés semmi sem indokolja ezt. A kérés az lenne, hogy mihamarabb hangolják hozzá a kereszteződés lámpáját a többihez, mert felesleges problémákat okoz (fékezés, újraindulás, várakozás) az arra közlekedőknek

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, XIII. kerület

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt jarokelo.hu!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (4253)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A XIII., Váci út - Tu
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Nem véletlenül a Váci út szervízútjűra merőleges zebrának van ilyenkor zöldideje? És lehet hogy az fontosabb (hisz így nem ragadnak a gyalogosok a szervízút és a fő útpálya közötti járdaszigeten), min...
  • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére