Megoldatlan

Beláthatatlan kereszteződés és gyalogátkelőhely

FRISSÍTÉS 2019.05.10.:

Minden szabály annyit ér, amennyit betartanak belőle. Szükségesnek vélem a szúrópróbaszerű rendőrségi ellenőrzést a jelölt helyen.

--------------

A Bánkút utca és a Gazdálkodó út kereszteződése előtt rendszeresen parkolnak haszonjárművel, amely a gyalogátkelőhely felől érkező gyalogosok és a Bánkút utca felől érkező autósok számára is ellehetetleníti a beláthatóságot és így a biztonságos közlekedést. A képen látható jármű a gyalogátkelőhelyre figyelmeztető táblát is eltakarja, a Szerencs utca felől autózók többsége ezért ott nem számít járókelőre és ennek megfelelő sebességgel halad. Javaslom egy "Megállni tilos" tábla kihelyezését a kép jobb oldalán látható oszlopra (ráhekkeltem a képre, jelölés gyanánt).
Kérem az illetékesek közbenjárását a probléma megoldásában.

Probléma helyszíne
Budapest XV. kerület, Bánkút u. 64

Hozzászólások

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Azta*****.
  Nem tudom, mit vártam ettől a kerülettől, és nem szabadott volna meglepődnöm, de mégis megdöbbenéssel olvastam a válaszukat.
  Bár lenne egy felület arra, ahol jelezhetném az igényt, hogy az...
 • Lukács Máté lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  Kedves Bejelentőnk!
  Az idén januárban a XV. kerületi Önkormányzattal történt személyes találkozónk és egyeztetésünk óta azon dolgoztunk, hogy választ adjon a kerület a felhasználóink bejelentéseire. A
  ...
 • XV. kerület Rendészeti Osztály, Közterület-felügyelet válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Az illetékes válasza:
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2019.05.10.: Minden szabály annyit ér, amennyit betartanak belőle. Szükségesnek vélem a szúrópróbaszerű rendőrségi ellenőrzést a jelölt helyen. -------------------------------------------------------------------------------------------- Frissítés 2019.04.04:El tudnátok küldeni még egyszer a bejelentést az illetékesnek? Nem nagyon akar érkezni az a válasz. Köszi! --- A Bánkút utca és a Gazdálkodó út kereszteződése előtt rendszeresen parkolnak haszonjárművel, amely a gyalogátkelőhely felől érkező gyalogosok és a Bánkút utca felől érkező autósok számára is ellehetetleníti a beláthatóságot és így a biztonságos közlekedést. A képen látható jármű a gyalogátkelőhelyre figyelmeztető táblát is eltakarja, a Szerencs utca felől autózók többsége ezért ott nem számít járókelőre és ennek megfelelő sebességgel halad. Javaslom egy "Megállni tilos" tábla kihelyezését a kép jobb oldalán látható oszlopra (ráhekkeltem a képre, jelölés gyanánt). Kérem az illetékesek közbenjárását a probléma megoldásában."-ról "FRISSÍTÉS 2019.05.10.: Minden szabály annyit ér, amennyit betartanak belőle. Szükségesnek vélem a szúrópróbaszerű rendőrségi ellenőrzést a jelölt helyen. -------------- A Bánkút utca és a Gazdálkodó út kereszteződése előtt rendszeresen parkolnak haszonjárművel, amely a gyalogátkelőhely felől érkező gyalogosok és a Bánkút utca felől érkező autósok számára is ellehetetleníti a beláthatóságot és így a biztonságos közlekedést. A képen látható jármű a gyalogátkelőhelyre figyelmeztető táblát is eltakarja, a Szerencs utca felől autózók többsége ezért ott nem számít járókelőre és ennek megfelelő sebességgel halad. Javaslom egy "Megállni tilos" tábla kihelyezését a kép jobb oldalán látható oszlopra (ráhekkeltem a képre, jelölés gyanánt). Kérem az illetékesek közbenjárását a probléma megoldásában."-ra.

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: XV. kerület Rendészeti Osztály, Közterület-felügyelet

 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Frissítés 2019.04.04:El tudnátok küldeni még egyszer a bejelentést az illetékesnek? Nem nagyon akar érkezni az a válasz. Köszi! --- A Bánkút utca és a Gazdálkodó út kereszteződése előtt rendszeresen parkolnak haszonjárművel, amely a gyalogátkelőhely felől érkező gyalogosok és a Bánkút utca felől érkező autósok számára is ellehetetleníti a beláthatóságot és így a biztonságos közlekedést. A képen látható jármű a gyalogátkelőhelyre figyelmeztető táblát is eltakarja, a Szerencs utca felől autózók többsége ezért ott nem számít járókelőre és ennek megfelelő sebességgel halad. Javaslom egy "Megállni tilos" tábla kihelyezését a kép jobb oldalán látható oszlopra (ráhekkeltem a képre, jelölés gyanánt). Kérem az illetékesek közbenjárását a probléma megoldásában."-ról "FRISSÍTÉS 2019.05.10.: Minden szabály annyit ér, amennyit betartanak belőle. Szükségesnek vélem a szúrópróbaszerű rendőrségi ellenőrzést a jelölt helyen. -------------------------------------------------------------------------------------------- Frissítés 2019.04.04:El tudnátok küldeni még egyszer a bejelentést az illetékesnek? Nem nagyon akar érkezni az a válasz. Köszi! --- A Bánkút utca és a Gazdálkodó út kereszteződése előtt rendszeresen parkolnak haszonjárművel, amely a gyalogátkelőhely felől érkező gyalogosok és a Bánkút utca felől érkező autósok számára is ellehetetleníti a beláthatóságot és így a biztonságos közlekedést. A képen látható jármű a gyalogátkelőhelyre figyelmeztető táblát is eltakarja, a Szerencs utca felől autózók többsége ezért ott nem számít járókelőre és ennek megfelelő sebességgel halad. Javaslom egy "Megállni tilos" tábla kihelyezését a kép jobb oldalán látható oszlopra (ráhekkeltem a képre, jelölés gyanánt). Kérem az illetékesek közbenjárását a probléma megoldásában."-ra.

 • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "XV. kerület Rendészeti Osztály, Közterület-felügyelet"-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Minden szabály annyit ér, amennyit betartanak belőle. Szükségesnek vélem a szúrópróbaszerű rendőrségi ellenőrzést a jelölt helyen.
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A JAROKELO-BUDAPEST-00041500 azonosítószámú megkeresésével kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást adjuk.
  A Bánkút utca – Gazdálkodó út kereszteződésében lévő gyalogos-átkelőhely je
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés leírását "A Bánkút utca és a Gazdálkodó út kereszteződése előtt rendszeresen parkolnak haszonjárművel, amely a gyalogátkelőhely felől érkező gyalogosok és a Bánkút utca felől érkező autósok számára is ellehetetleníti a beláthatóságot és így a biztonságos közlekedést. A képen látható jármű a gyalogátkelőhelyre figyelmeztető táblát is eltakarja, a Szerencs utca felől autózók többsége ezért ott nem számít járókelőre és ennek megfelelő sebességgel halad. Javaslom egy "Megállni tilos" tábla kihelyezését a kép jobb oldalán látható oszlopra (ráhekkeltem a képre, jelölés gyanánt). Kérem az illetékesek közbenjárását a probléma megoldásában."-ról "Frissítés 2019.04.04:El tudnátok küldeni még egyszer a bejelentést az illetékesnek? Nem nagyon akar érkezni az a válasz. Köszi! --- A Bánkút utca és a Gazdálkodó út kereszteződése előtt rendszeresen parkolnak haszonjárművel, amely a gyalogátkelőhely felől érkező gyalogosok és a Bánkút utca felől érkező autósok számára is ellehetetleníti a beláthatóságot és így a biztonságos közlekedést. A képen látható jármű a gyalogátkelőhelyre figyelmeztető táblát is eltakarja, a Szerencs utca felől autózók többsége ezért ott nem számít járókelőre és ennek megfelelő sebességgel halad. Javaslom egy "Megállni tilos" tábla kihelyezését a kép jobb oldalán látható oszlopra (ráhekkeltem a képre, jelölés gyanánt). Kérem az illetékesek közbenjárását a probléma megoldásában."-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  El tudnátok küldeni még egyszer a bejelentést az illetékesnek? Nem nagyon akar érkezni az a válasz. Köszi!
 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Hiába szabályos, ha zavarja a rálátást (ami anélkül is elég rossz).
 • Szabó Endre hozzászólt a bejelentéshez.

  Sok baj van ezzel a kereszteződéssel, nem csak ez. Ez a haszongépjármű valóban állandóan ott parkol esténként, de a képe alapján talán szabályosan (zarovonal es gyalogatkelohely távolságot kéne lemerni).
 • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XV. kerület"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére