Válaszra vár

Beláthatatlan kereszteződés és gyalogátkelőhely

Anonim Járókelő

Frissítés 2019.04.04:El tudnátok küldeni még egyszer a bejelentést az illetékesnek? Nem nagyon akar érkezni az a válasz. Köszi!
---

A Bánkút utca és a Gazdálkodó út kereszteződése előtt rendszeresen parkolnak haszonjárművel, amely a gyalogátkelőhely felől érkező gyalogosok és a Bánkút utca felől érkező autósok számára is ellehetetleníti a beláthatóságot és így a biztonságos közlekedést. A képen látható jármű a gyalogátkelőhelyre figyelmeztető táblát is eltakarja, a Szerencs utca felől autózók többsége ezért ott nem számít járókelőre és ennek megfelelő sebességgel halad. Javaslom egy "Megállni tilos" tábla kihelyezését a kép jobb oldalán látható oszlopra (ráhekkeltem a képre, jelölés gyanánt).
Kérem az illetékesek közbenjárását a probléma megoldásában.

Probléma helyszíne
Budapest XV. kerület, Bánkút u. 64

Hozzászólások

 • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés leírását "A Bánkút utca és a Gazdálkodó út kereszteződése előtt rendszeresen parkolnak haszonjárművel, amely a gyalogátkelőhely felől érkező gyalogosok és a Bánkút utca felől érkező autósok számára is ellehetetleníti a beláthatóságot és így a biztonságos közlekedést. A képen látható jármű a gyalogátkelőhelyre figyelmeztető táblát is eltakarja, a Szerencs utca felől autózók többsége ezért ott nem számít járókelőre és ennek megfelelő sebességgel halad. Javaslom egy "Megállni tilos" tábla kihelyezését a kép jobb oldalán látható oszlopra (ráhekkeltem a képre, jelölés gyanánt). Kérem az illetékesek közbenjárását a probléma megoldásában."-ról "Frissítés 2019.04.04:El tudnátok küldeni még egyszer a bejelentést az illetékesnek? Nem nagyon akar érkezni az a válasz. Köszi! --- A Bánkút utca és a Gazdálkodó út kereszteződése előtt rendszeresen parkolnak haszonjárművel, amely a gyalogátkelőhely felől érkező gyalogosok és a Bánkút utca felől érkező autósok számára is ellehetetleníti a beláthatóságot és így a biztonságos közlekedést. A képen látható jármű a gyalogátkelőhelyre figyelmeztető táblát is eltakarja, a Szerencs utca felől autózók többsége ezért ott nem számít járókelőre és ennek megfelelő sebességgel halad. Javaslom egy "Megállni tilos" tábla kihelyezését a kép jobb oldalán látható oszlopra (ráhekkeltem a képre, jelölés gyanánt). Kérem az illetékesek közbenjárását a probléma megoldásában."-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  El tudnátok küldeni még egyszer a bejelentést az illetékesnek? Nem nagyon akar érkezni az a válasz. Köszi!
 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Hiába szabályos, ha zavarja a rálátást (ami anélkül is elég rossz).
 • Szabó Endre hozzászólt a bejelentéshez.

  Sok baj van ezzel a kereszteződéssel, nem csak ez. Ez a haszongépjármű valóban állandóan ott parkol esténként, de a képe alapján talán szabályosan (zarovonal es gyalogatkelohely távolságot kéne lemerni).
 • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XV. kerület"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére