Megoldatlan

Közlekedési tükör hiánya

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Olyan problémával fordulok Önökhöz, hogy Békásmegyeren a Juhász Gyula utca és a Hatvany Lajos utca kereszteződésében nincs közlekedési tükör. Aki a Juhász Gyula utcán halad Észak-Nyugati irányból és közlekedne tovább a Királyok útja felé a KRESZ szerint elsőbbséget kell adnia a Hatvany Lajos-on közlekedőknek. Ezzel nincs is gond, viszont a parkoló autók miatt nem belátható a jobbról érkező autós. Az ember kénytelen kigurulni már-már a kereszteződés közepére, hogy lássa szabad-e az út. Viszont ebből kifolyólag balról már akadályozva van a forgalom, a busz nem tud befordulni, a tovább haladó előtt meg már így áll egy autó. A helyzetet nehezíti továbbá az is, hogy az autók fent parkolnak a járdával azonos szinten, ergo felettük sem látni át.
Tudtommal a múltban sosem volt, viszont jelenleg nagy szükség volna 1 tükörre, ugyanis megnövekedtek a parkoló autók száma. Sajnos többször láttam más autós nehéz helyzetben és én is kerültem már nem egyszer bajba a tükör hiánya miatt. A téli hónapokban radikálisan megnő a baleset veszélye ebben a kereszteződésben, nyáron pedig általában túllépik azon a szakaszon a sebességkorlátozást.

Köszönöm szépen előre is a segítségüket az üggyel kapcsolatban. Igyekeztem képekkel is bemutatni a problémát. Nem sok esélyt látok rá, hogy célt érek el, de örülök az oldaluknak, egy kis reményt mégis ad.

Tisztelettel,
Karácsondi Tamás

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Hatvany Lajos u. 8

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    Hivatkozva a 41316-os számú bejelentésre, a következő választ adjuk:

    Tisztelt Bejelentő!

    Hivatkozva bejelentésére a Juhász Gyula utca – Hatvany Lajos utca kapcsán, a követk
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Karácsondi Tamás bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére