Megoldatlan

Zöldfelületen parkolás

FRISSÍTÉS: 2019.04.29.
"Nincs változás."
---------------
FRISSÍTÉS: 2019.03.25.
"Azóta is rendszeresen parkolnak itt, a közterület-felügyelet nem mutat hajlandóságot a probléma megoldására. Kérem, hogy küldjük el a kerületnek, fizikai akadályok, pl. kövek/sziklák kihelyezésével orvosolható lenne a probléma, ha megvan a kellő elhatározás. "
----------------------------------------------------------------------------------------
Munkanapokon mindennapos, hogy a Battai lépcsőn, a szelektív hulladékgyűjtő sziget mellett, az egykori zöldfelületen parkolnak. Kérem segítségüket a zöldfelületen parkolás szankcionálásában és abban, hogy a sártenger visszanyerhesse zöldfelület jellegét.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Battai lépcső 1

Hozzászólások

 • Dobos Balázs lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  Egyelőre nincs változás. Kérem, hogy zárjátok le megoldatlanul. Ha kihelyeznek fizikai akadályokat, jelezni fogom.
 • Szász László visszajelzésére vár.

 • Járókelő Herta megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A 00041241 számú bejelentéssel kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Városrendészeti Osztály városrendészeti referense és a Műszaki Osztály együttesen vizsgálja annak lehetőségét, hog
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2019.03.25. "Azóta is rendszeresen parkolnak itt, a közterület-felügyelet nem mutat hajlandóságot a probléma megoldására. Kérem, hogy küldjük el a kerületnek, fizikai akadályok, pl. kövek/sziklák kihelyezésével orvosolható lenne a probléma, ha megvan a kellő elhatározás. " ---------------------------------------------------------------------------------------- Munkanapokon mindennapos, hogy a Battai lépcsőn, a szelektív hulladékgyűjtő sziget mellett, az egykori zöldfelületen parkolnak. Kérem segítségüket a zöldfelületen parkolás szankcionálásában és abban, hogy a sártenger visszanyerhesse zöldfelület jellegét."-ról "FRISSÍTÉS: 2019.04.29. "Nincs változás." --------------- FRISSÍTÉS: 2019.03.25. "Azóta is rendszeresen parkolnak itt, a közterület-felügyelet nem mutat hajlandóságot a probléma megoldására. Kérem, hogy küldjük el a kerületnek, fizikai akadályok, pl. kövek/sziklák kihelyezésével orvosolható lenne a probléma, ha megvan a kellő elhatározás. " ---------------------------------------------------------------------------------------- Munkanapokon mindennapos, hogy a Battai lépcsőn, a szelektív hulladékgyűjtő sziget mellett, az egykori zöldfelületen parkolnak. Kérem segítségüket a zöldfelületen parkolás szankcionálásában és abban, hogy a sártenger visszanyerhesse zöldfelület jellegét."-ra.

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  Nincs változás.
 • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés leírását "Munkanapokon mindennapos, hogy a Battai lépcsőn, a szelektív hulladékgyűjtő sziget mellett, az egykori zöldfelületen parkolnak. Kérem segítségüket a zöldfelületen parkolás szankcionálásában és abban, hogy a sártenger visszanyerhesse zöldfelület jellegét."-ról "FRISSÍTÉS: 2019.03.25. "Azóta is rendszeresen parkolnak itt, a közterület-felügyelet nem mutat hajlandóságot a probléma megoldására. Kérem, hogy küldjük el a kerületnek, fizikai akadályok, pl. kövek/sziklák kihelyezésével orvosolható lenne a probléma, ha megvan a kellő elhatározás. " ---------------------------------------------------------------------------------------- Munkanapokon mindennapos, hogy a Battai lépcsőn, a szelektív hulladékgyűjtő sziget mellett, az egykori zöldfelületen parkolnak. Kérem segítségüket a zöldfelületen parkolás szankcionálásában és abban, hogy a sártenger visszanyerhesse zöldfelület jellegét."-ra.

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  Azóta is rendszeresen parkolnak itt, a közterület-felügyelet nem mutat hajlandóságot a probléma megoldására. Kérem, hogy küldjük el a kerületnek, fizikai akadályok, pl. kövek/sziklák kihelyezésével or...
 • Törökvész Parkolás hozzászólt a bejelentéshez.

  Általános probéma ebben az igénytelen kerületben
 • Kövér Blanka megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A 00041241 számú bejelentésre a következő tájékoztatást tudom adni:

  Köszönjük bejelentését, a problémát jeleztem a városrendészeti referens úr a közterület-felügyelők irányítója
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Ügykezelő Anita elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

 • Szász László bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére