Megoldatlan

Hiányzó jelzőlámpa, zebra

Anonim Járókelő

A KÖKI Terminal mélygarázs Vak Bottyán úti kijárata balesetveszélyes, nehéz a négy sávos útra (főleg balra) kikanyarodni, sok koccanásos baleset is történik a jelzőlámpa hiánya miatt.

További probléma, hogy a mélygarázs ezen kijáratát nagyon sok gyalogos is használja, akik a KÖKI Terminalból a lakótelepre, az Eötvös utca környékére tartanak és mivel mindkét zebra túl messze van (2-300 m-es kerülőt jelentene), ezért szinte mindenki a négysávos úton szalad át - ez még inkább balesetveszélyes a mélygarázsból kikanyarodó autók miatt is, akik nem számítanak ott gyalogosokra.

Véleményem szerint, ha plusz egy zebrát nincs lehetőség itt kiépíteni, a Kosárfonó utcánál lévőt kellene áthelyezni ide. A Kosárfonó utca felé tartó gyalogosok a KÖKI főbejáratánál lévő zebrán is át tudnak kelni biztonságosan, illetve ha ők a mélygarázs kijárata felől jönnek, nekik nem lenne kerülő átkelni az áthelyezett zebrán.

A zebrát és a jelzőlámpákat egyszerre ki lehetne építeni, hangolva a Vak Bottyán úti többi jelzőlámpához illetve a gyalogos átkelőhely lámpáját a megszokott nyomógombos változattal.

Probléma helyszíne
Budapest XIX. kerület, Kispest, Vak Bottyán u. 1

Hozzászólások

  • Kövér Blanka lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    "Fentiek értelmében jelenleg a Vak Bottyán utcában sem új gyalogos átkelőhely kijelölését, sem meglévő áthelyezését nem támogatjuk."
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Jarokelo.hu oldalra a Vak Bottyán utcán új gyalogos átkelőhely kiépítése, áthelyezése tárgyában tett bejelentésére az alábbiakról tájékoztatjuk.
    A Vak Bottyán u. (Lehel u. – Sza
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére