Megoldatlan

jég

A probléma a szokásos: A Kelenföld vasútállomás régi aluljárójának autópálya felőli részén található "szerpentin" ismét járhatatlan. A lépcső ezúttal fel van szórva, ez a rész szándékosan kifelejtve.
A szokásos sablon duma helyett most intézkedni kellene a tisztelt MÁV illetékesnek.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Budapest

Hozzászólások

 • Lukács Máté lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "Frissítés 2019.01.12 A probléma változatlanul fennáll. Ma reggeli képek csatolva --------------------------------------- A probléma a szokásos: A Kelenföld vasútállomás régi aluljárójának autópálya felőli részén található "szerpentin" ismét járhatatlan. A lépcső ezúttal fel van szórva, ez a rész szándékosan kifelejtve. A szokásos sablon duma helyett most intézkedni kellene a tisztelt MÁV illetékesnek."-ról "A probléma a szokásos: A Kelenföld vasútállomás régi aluljárójának autópálya felőli részén található "szerpentin" ismét járhatatlan. A lépcső ezúttal fel van szórva, ez a rész szándékosan kifelejtve. A szokásos sablon duma helyett most intézkedni kellene a tisztelt MÁV illetékesnek."-ra.

 • Szilágyi Dóra elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV Zrt.

 • Szilágyi Dóra megváltoztatta a bejelentés leírását "A probléma a szokásos: A Kelenföld vasútállomás régi aluljárójának autópálya felőli részén található "szerpentin" ismét járhatatlan. A lépcső ezúttal fel van szórva, ez a rész szándékosan kifelejtve. A szokásos sablon duma helyett most intézkedni kellene a tisztelt MÁV illetékesnek."-ról "Frissítés 2019.01.12 A probléma változatlanul fennáll. Ma reggeli képek csatolva --------------------------------------- A probléma a szokásos: A Kelenföld vasútállomás régi aluljárójának autópálya felőli részén található "szerpentin" ismét járhatatlan. A lépcső ezúttal fel van szórva, ez a rész szándékosan kifelejtve. A szokásos sablon duma helyett most intézkedni kellene a tisztelt MÁV illetékesnek."-ra.

 • Szelényi Gergely hozzászólt a bejelentéshez.

  A ma reggeli állapot
 • Járókelő Gergő hozzászólt a bejelentéshez.

  Biztos lehetsz benne, hogy a küldött sablonválaszon kívül semmit sem fognak tenni a probléma megoldása érdekében. A MÁV-nál nagyon régóta nem lehet felfedezni a szolgáltatói szemlélet szikráját sem.
 • Szelényi Gergely hozzászólt a bejelentéshez.

  A bejelentésben említett sablon duma.... kíváncsi vagyok, hogy megint kibekkelik-e az olvadásig?
 • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • MÁV Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  Köszönettel vettük a Társaságunk részére küldött észrevételt (00040111 sz.).

  Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy megkeresését a vasúti infrastruktúrát kezelő MÁV Zrt. felé tovább
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Sági Katalin elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV Zrt.

 • Szelényi Gergely bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére