Megoldatlan

Baleset veszélyes járda

Anonim Járókelő

Előre is elnézést kérek, hogy észrevételem, tapasztalatom ide írom. Talán segítő kezekre is találok, mielőtt nagyobb baj lenne. Nagyon sokan járnak munkába, iskolába, kórházba a Bécsi útra. Ott van a Szent Margit kórház, Bláthy Ottó Titusz Szakközép Iskola ahová sokan járnak, idősek középkorúak, fiatalok. Többen a Flórián téri 1-s villamos megállóból közelítik meg az említett létesítményeket, amit legegyszerűbben Flórián térről a Föld utcán át tehetik meg. A Föld utcában siralmas és veszélyes állapotban van a járdának nevezett gyalogos közlekedési út. Különösen a Zápor u. és a San Marco utca közötti rész. A Föld utca évekkel ezelőtt új aszfaltot kapott. Miért nem lehetett akkor a gyalogos közlekedési utat is megjavítani? Megvárják míg súlyos baleset történik? Magam is gyakran járok arra, mert ugye az a bizonyos fonódó villamos.... Tud ebbe valaki segíteni, hogy biztosan meg is javítsák végre a gyalogos közlekedőt, nem csak ígéret halmazzal takarják be a gödröket, buckákat?

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Föld u. 51

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönjük észrevételét!

    A tárgyi járdaszakasz minősége valóban nem tökéletes, azonban véleményünk szerint még ilyen állapotban sem balesetveszélyes, ezért – figyelembe véve költs
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére