Megoldásra vár

Hiányzó kerékpáros kötelező haladási irány tábla a Rózsa utcában

Frissítés 2019.04.13
Látom újra el lett küldve a Közútnak, valóban Péternek van igaza, anno hülyeséget írtam, kértem a bejelentésben. Ergo szedjék le a kötelező haladási irány táblát és ennyi.

------------------------------------

Tisztelt Címzett!

A Rózsa utca és Király utca találkozásánál (a VII. kerületből érkezve) hiányzik a kerékpáros kötelező haladási irány tábla (amely jelezné mind a három irányba történő haladás lehetőségét).

Kérem a tábla pótlását.

Előre is köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest VII. kerület, Erzsébetváros, Rózsa u. 47

Hozzászólások

 • Fülöp Balázs megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A VII. ker. Rózsa u. - Király u. csomópontban a szabálytalan kötelező haladási irány jelzőtábla eltávolításáról Társaságunk gondoskodni fog.
  A megvalósulásig szíves türelmét kérjü
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Szilágyi Dóra elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Szilágyi Dóra megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Címzett! A Rózsa utca és Király utca találkozásánál (a VII. kerületből érkezve) hiányzik a kerékpáros kötelező haladási irány tábla (amely jelezné mind a három irányba történő haladás lehetőségét). Kérem a tábla pótlását. Előre is köszönöm!"-ról "Frissítés 2019.04.13 Látom újra el lett küldve a Közútnak, valóban Péternek van igaza, anno hülyeséget írtam, kértem a bejelentésben. Ergo szedjék le a kötelező haladási irány táblát és ennyi. ------------------------------------ Tisztelt Címzett! A Rózsa utca és Király utca találkozásánál (a VII. kerületből érkezve) hiányzik a kerékpáros kötelező haladási irány tábla (amely jelezné mind a három irányba történő haladás lehetőségét). Kérem a tábla pótlását. Előre is köszönöm!"-ra.

 • Kácsor Balázs hozzászólt a bejelentéshez.

  Látom újra el lett küldve a Közútnak, valóban Péternek van igaza, anno hülyeséget írtam, kértem a bejelentésben. Ergo szedjék le a kötelező haladási irány táblát és ennyi. Tudnátok így módosítani a bejelentést?
 • Szilágyi Dóra elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Járókelő Cila hozzászólt a bejelentéshez.

  Igazad van, Péter, de szerintem, ha nem is szabályosan egyenes, egyszerű parasztésszel a Rózsa utca az a Rózsa utca, és így tényleg úgy tűnhet, mintha nem lehetne továbbmenni bicajjal. Pedig.
  Olyan zű...
 • Miklya Péter hozzászólt a bejelentéshez.

  Egyébként ez az utca nem teljesen szabályosan metszi a kereszteződést, valószínűleg ezért lett ez a tábla kitéve. Ha pedig így van akkor ez teljesen szabályos megoldás, hiszen továbbhaladni szabályosa...
 • Miklya Péter hozzászólt a bejelentéshez.

  Ez a bal és jobb irányú kötelező haladási irány tábla és elsőbbségadás kötelező tábla eleve kerékpárosok számára lett kihelyezve kis méretű 450 mm es táblák.

  Ha azt szeretnénk elérni, hogy engedélyez...
 • Dobos Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Kácsor Balázs bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére