Megoldatlan

Mozgáskorlátozott parkoló felfestése elkopott

Anonim Járókelő

A Széchenyi Gyógyfürdő bejáratánál 5 parkolóhely a mozgáskorlátozottak számára van fenntartva, ezt két oldalt egy-egy tábla jelöli, a felfestések viszont elkoptak, és éppen a középső (a tábláktól legtávolabbi) helyen gyakorlatilag teljesen eltűnt, illetve eredetileg is igen apró volt.

Érdemes lenne vagy a más kerületekben és hipermarketeknél is alkalmazott módon telibe festeni kékkel az összes ilyen helyet, majd erre rá helyenként az óriási fehér jelzést, illetve ha ez nem megy, akkor legalább jó nagy felfestés legyen, illetve az is okos megoldás, amikor a parkolóhelyeket elválasztó sávra is kerül felfestés (ezt látja meg az ember amikor kiszáll az autóból).

Itt tényleg van értelme a parkolóhelyeknek, de sokszor nem tudják a mozgáskorlátozottak igénybe venni, jó lenne ha a fenntartó minden trükköt bevetne a helyzet kulturált feloldására, akár a parkoló előtt lévő virágállványokra is ki lehetne tenni egy-egy kis jelzést, vagy felfuttatni a telibe kék festést kicsit a járdára (ilyet is láttam máshol).

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, XIV. kerület

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (3386)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A Fővárosban összességében több mint
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    1
    Válaszra vár
    1

    Szabálytalan parkoló

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Mexikói út (XIV. kerület, Zugló)
  Vissza az oldal tetejére