Megoldott

Csomópont forgalmi rend jelzésrendszere javítandó

FRISSÍTÉS 2018.08.10.:

Tisztelt illetékes! A bejelentésemben egyértelműen leírtam, hogy minden irányból szükséges lenne a csomópontban lehetséges járműmozgások jelzése Ez segítené a kerékpárral itt közlekedők és az autóvezetők tájékozódását, együttműködését is. A fénykép készítésének irányából érkező jármű (legyen az autó, tehergépjármű, busz, motor vagy kerékpár) vezetőjének jelenleg mi jelzi, hogy összesen 3 irányba kanyarodhat? Különösen félrevezető a záróvonal, amely azt sugallja, hogy nem szabályos balra kanyarodni szándékozók sáv bal oldalára húzódása, miközben logikusan így kellene felkészülniük a (többnyire a rámpán kijelölt kerékpárút irányába történő) balra kanyarodásra. A felsorolt okok miatt szerintem sem a forgalmi rend módosítására lenne szükség, hanem a jelzések ésszerűsítésére.

----------------------------

A hid rampajan kijelolt onallo kerekparut, mint kozuti ag megfelelo jelzese lenne szukseges ebben a keresztezodesben, mindket iranybol. Ez segitene a kerekparral itt kozlekedok es az autovezetok tajekozodasat, egyuttmukodeset is. Feltetelezem, hogy kerekparral itt minden iranybol minden iranyba szabad kozlekedni, mig autoval az onallo kerekparut fele, illetve onnan nem. A burkolati jelek es a tablak jelenleg nem erre utalnak.

Probléma helyszíne
Budapest Nánási út 1

Hozzászólások

  • Lukács Máté hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves János!
    A Budapest Közút ismételt válasza és a Járókelő munkatársainak egyöntetű szavazata alapján a bejelentés tárgya megoldottnak tekinthető.
    Köszönjük megértésed!
  • Lukács Máté lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    Hivatkozva a 33634 számú bejelentésre, a következő választ adjuk:

    Tisztelt Bejelentő!

    Társaságunknak megküldött újabb bejelentésére a Nánási út – Pók utca csomópont kapcsán
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "A hid rampajan kijelolt onallo kerekparut, mint kozuti ag megfelelo jelzese lenne szukseges ebben a keresztezodesben, mindket iranybol. Ez segitene a kerekparral itt kozlekedok es az autovezetok tajekozodasat, egyuttmukodeset is. Feltetelezem, hogy kerekparral itt minden iranybol minden iranyba szabad kozlekedni, mig autoval az onallo kerek...

  • Sobieski János hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Lukács Máté! Ez az ügy nem megoldott, ugyanis az illetékestől érkezett "válasz" nem kielégítő. Kérem, továbbítsa a viszontválaszomat: Tisztelt illetékes! A bejelentésemben egyértelműen leírtam,...
  • Lukács Máté lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés nevét "Csomponto forgalmi rend jelzesrendszere javitando"-ról "Csomópont forgalmi rend jelzésrendszere javítandó"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    Hivatkozva a 33634 számú bejelentésre, a következő választ adjuk:

    Tisztelt Bejelentő!

    Társaságunknak továbbított megkeresésére a Nánási út kapcsán a következő tájékoztatást
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Sobieski János bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére