Megoldott

Parkolásgátlók áthelyezése

Frissítés - 2018.08.04:

Tisztelt I. Kerület!
Érdeklődnék, hogy van-e akadálya az áthelyezésnek, ha nincs mikor oldják meg a problémát.

__________________________________________________________________

Kérem, hogy a képeken látható parkolásgátlókat egyenesítsék ki, illetve rakják vissza a sorba őket. A legutóbbi aszfaltozásnál (pár éve) kerültek előrébb, így az itt parkolók kilógnak az útra. Ez beláthatatlanná teszi a szemből (amúgy szabálytalanul érkező) biciklisták számára a közlekedést, akik a sokszor rakodási területként használt bicikli út helyett kényszerülnek az útra. + egy szélesebb autó sem fér el, ha szemben éppen áruszállítás van.
A bejelentést kiegészíteném azzal, hogy valamivel közelebb az alagút utca felé hiányzik néhány parkolásgátló(talán 2) a toronyház kapujából. Ezek pótlására is szükség lenne.

Probléma helyszíne
Budapest Pauler u. 3

Hozzászólások

 • Lukács Máté lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Járókelő András hozzászólt a bejelentéshez.

  Ma megtörtént az átgelyezés
 • Ügykezelő Anita megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • I. kerület válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  Várhatóan szeptember hónapban megtörténik az áthelyezés.

  Tisztelettel:

  Városüzemeltetési és Beruházási Iroda
  1014 Budapest, Kapisztrán tér 1.
  Tel: 06-1 / 458-3008; 06-1 / 458-3
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: I. kerület

 • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés leírását "Kérem, hogy a képeken látható parkolásgátlókat egyenesítsék ki, illetve rakják vissza a sorba őket. A legutóbbi aszfaltozásnál (pár éve) kerültek előrébb, így az itt parkolók kilógnak az útra. Ez beláthatatlanná teszi a szemből (amúgy szabálytalanul érkező) biciklisták számára a közlekedést, akik a sokszor rakodási területként használt bicikli út helyett kényszerülnek az útra. + egy szélesebb autó sem fér el, ha szemben éppen áruszállítás van. A bejelentést kiegészíteném azzal, hogy valamivel közelebb az alagút utca felé hiányzik néhány parkolásgátló(talán 2) a toronyház kapujából. Ezek pótlására is szükség lenne."-ról "Frissítés - 2018.08.04: Tisztelt I. Kerület! Érdeklődnék, hogy van-e akadálya az áthelyezésnek, ha nincs mikor oldják meg a problémát. __________________________________________________________________ Kérem, hogy a képeken látható parkolásgátlókat egyenesítsék ki, illetve rakják vissza a sorba őket. A legutóbbi aszfaltozásnál (pár éve) kerültek előrébb, így az itt parkolók kilógnak az útra. Ez beláthatatlanná teszi a szemből (amúgy szabálytalanul érkező) biciklisták számára a közlekedést, akik a sokszor rakodási területként használt bicikli út helyett kényszerülnek az útra. + egy szélesebb autó sem fér el, ha szemben éppen áruszállítás van. A bejelentést kiegészíteném azzal, hogy valamivel közelebb az alagút utca felé hiányzik néhány parkolásgátló(talán 2) a toronyház kapujából. Ezek pótlására is szükség lenne."-ra.

 • Járókelő András hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt I. Kerület!
  Érdeklődnék, hogy van-e akadálya az áthelyezésnek, ha nincs mikor oldják meg a problémát.
 • Ügykezelő Anita megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • I. kerület válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  Megvizsgáljuk, hogy miért így kerültek kialakításra a parkolásgátló oszlopok. Amennyiben elvi akadálya nincs úgy az oszlopokat a jövőben át fogjuk helyezni.

  Tisztelettel:

  Komlós
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: I. kerület

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "I. kerület"-ra.

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés leírását "Kérem, hogy a képeken látható parkolásgátlókat egyenesítsék ki, illetve rakják vissza a sorba őket. A legutóbbi aszfaltozásnál (pár éve) kerültek előrébb, így az itt parkolók kilógnak az útra. Ez beláthatatlanná teszi a szemből (amúgy szabálytalanul érkező) biciklisták számára a közlekedést, akik a sokszor rakodási területként használt bicikli út helyett kényszerülek az útra. + egy szélesebb autó sem fér el, ha szemben éppen áruszallítás van."-ról "Kérem, hogy a képeken látható parkolásgátlókat egyenesítsék ki, illetve rakják vissza a sorba őket. A legutóbbi aszfaltozásnál (pár éve) kerültek előrébb, így az itt parkolók kilógnak az útra. Ez beláthatatlanná teszi a szemből (amúgy szabálytalanul érkező) biciklisták számára a közlekedést, akik a sokszor rakodási területként használt bicikli út helyett kényszerülnek az útra. + egy szélesebb autó sem fér el, ha szemben éppen áruszállítás van. A bejelentést kiegészíteném azzal, hogy valamivel közelebb az alagút utca felé hiányzik néhány parkolásgátló(talán 2) a toronyház kapujából. Ezek pótlására is szükség lenne."-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Ügyfélszolgálat!

  A válaszlevél a következő:

  "Tisztelt Bejelentő!

  A I. kerület, Pauler utcát illetve a hozzá tartozó parkolásgátló oszlopokat a Kerület üzemelteti, ezért a kérésével Hozzá
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Járókelő András hozzászólt a bejelentéshez.

  A bejelentést kiegészíteném azzal, hogy valamivel közelebb az alagút utca felé hiányzik néhány parkolásgátló(talán 2) a toronyház kapujából. Ezek pótlására is szükseg lennne.
 • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Járókelő András bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Kopott tábla

  Beküldés ideje:
  Beküldte: S Dominik
  Kabar utca (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Törött tábla

  Beküldés ideje:
  Beküldte: S Dominik
  Pünkösdfürdő utca (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Életveszélyes gyalogátkelő

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Fazekas utca (I. kerület, Várkerület)
  Vissza az oldal tetejére