Megoldott

Jelzőlámpa finomhangolása

A Dózsa György úton több jelzőlámpa is furcsán van időzítve, de a leginkább problémás a Lehel út kereszteződésénél levő, a Dózsa György úton a Hősök tere irányába haladó.
A lámpa pirosra váltásakor minden egyes alkalommal, amikor nagyobb forgalom van (délután 4től) legalább 5-6 autó nem "fér be" a kereszteződés utáni torlódásba és a Dózsa György úton levő zebrát állja el teljes egészében, illetve sok esetben a Lehel úton haladók útját is. Minden nap találkozom ezzel a problémával munkából hazafele, egyértelműen látszik, hogy ha csak 6-8 másodperccel hamarabb adna pirosat az említett lámpa, az a pár autó már nem jutna be a kereszteződésbe, ami rendszeresen problémát okoz.
Tudom, hogy ez egy komplex probléma, és hogy van a szakaszon bőven ilyen beragadós kereszteződés, de egyedül itt lehet azt látni, hogy egész pici finomítás megoldaná a problémát.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, XIII. kerület

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (3172)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    Észrevételükre tekintettel csökkentjük...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Garda Milán bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére