Megoldott

Kötelező haladási irány

XIII. ker Váci úti Tesco déli oldalán lévő utca (neve nincs) Váci ut felé vezető irányából nem lehet szabályosan jobbra kanyarodni a Tesco parkolóba, a kihelyezett "kötelező haladási irány egyenesen" jelzőtábla szerint. Ez az utca nem vezet le átmenő forgalmat, aki ebből az irányból érkezik, nagyrészt a Tescóba igyekszik. Van ugyan egy-két irodaház az utca másik oldalán, de onnan két másik utcán át is el lehet távozni (Madarász Viktor, Tomori) de aki ezt az utcát választja és a centrum felé tart, az is kénytelen itt jobbra fordulni a parkoló felé, mert az utca végén nem lehet balra a Váci útra kanyarodni.
Javaslat: Mivel itt a közlekedők nagy része amúgy is jobbra kanyarodik, ezt legálissá kellene tenni, "kötelező haladási irány egyenesen és jobbra" tábla kihelyezésével. Ennek sem forgalomtechnikai, sem közkedésbiztonsági akadályát nem látom.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, XIII. kerület

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Én is ki voltam akadva ezen a dolgon, de most már végre értem. Tehát az a lényeg, hogy miután a Tesco beintett az önkormányzatnak, azok válaszul meg próbáltak így törleszteni. Tény, hogy ezt egyedül a...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (2933)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A XIII. kerületi Váci úti Tesco áruház
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • László Emil bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére