Megoldatlan

Rendszeres szabálytalan parkolók.

Anonim Járókelő

Zugló, Amerikai út 93 hsz. előtt állandóan szabálytalanul parkolnak, ezért sem én sem a többi lakó nem fér hozzá a garázsához. Az ablaktörlő alá tett cetlik eredménye agresszió és fenyegetőzés lett, és továbbra is ott parkolnak. Egyesektől megtudtam, hogy mivel a hősök terénél fizetős lett a parkolás, ezért állnak meg itt. A Horvát Boldizsár u. nemrég kikerült egy parkolni tilos tábla, amely az ottani problémát megoldotta, de így még többen keresnek parkolóhelyet a közeli utcákban.

Egyes esetek kétségtelenül szabálytalanok, de néhánynál felmerül a kérdés, hogy valóban az-e? A jogszabály nem konkretizál eléggé; én úgy gondolom, hogy engem akadályoznak a garázsba történő be és ki hajtásnál, míg az ott parkolók szerint rossz sofőr vagyok, ha nem tudok akkora helyen beállni.

Az út amúgy igen nagy forgalmú köszönhetően az első M3 lehajtónak, emellett számos busz (főleg garázsmenetbe), a közeli kórház miatt sok mentőautó halad el itt minden nap, valamint a mind két oldalon álló kocsisor miatt, a kukásautók igen szűkösen férnek csak el, és ez idő alatt akadályozzák a két irányú forgalom haladását.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Amerikai út 93

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Önkormányzati Rendészet

  • Kovács Krisztina hozzászólt a bejelentéshez.

    Most olvastam a zuglo.hu-n, hogy kiterjesztik a fizetős zónát. Persze az nem holnapra lesz kész, de hátha számít majd...
  • Kovács Vanda hozzászólt a bejelentéshez.

    Így van, ha beállnak a kapubejáróba, azonnal hívja a rendészetet, ők majd rendet tesznek! :) Amúgy meg ez nagyon durva és felháborító. De már meg sem lepődöm sajnos.. :(
  • András Bognár hozzászólt a bejelentéshez.

    Ha közvetlenül a kapu beállóba parkolnak hétköznap ha kihívják a Rendészetet elszállítják a tilosban parkolót.Javaslok kő virágláda vagy egyéb fizikai akadályt kitenni.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Önkormányzati Rendészet

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére