Megoldott

Kerékpáros átkelő lámpája

Anonim Járókelő

Az Üllői út és az Ecseri út találkozásánál levő, a templom és a metrólejáratok közötti kerékpáros átvezetés lámpája eddig úgy működött, hogy gombnyomásra, a gyalogosok szabadjelzése után kb. 20 másodperccel adott szabad jelzést. Ezt a legtöbb kerékpáros nem várta meg, valószínűleg feltételezve, hogy elromlott és nem fog szabad jelzést adni. Pár napja azonban már egyáltalán nem vált zöldre, nem reagál a gombnyomásra.
A korábbi program sem volt megfelelő, ugyanis a kanyarodó autókkal szemben a gyalogosoknak (és ha szabad, a kerékpárosoknak is) elsőbbségük lenne, ám mivel a kerékpárosok nem kapnak egyből szabad jelzést, így az autósok a kerékpáros átvezetésen állnak meg, amikor a gyalogosokat elengedik, így nem lehetett kerékpárral könnyen átkelni a forgalmasabb reggeli és délutáni időszakokban. Ugyanitt a legkisebb torlódásra már a kanyarodó autósok a villamospályán állnak, akadályozva a villamos haladását is.
Az a javaslatom, hogy a gyalogosok szabadjelzésével együtt kapjanak mindkét irányból szabad jelzést a kerékpárosok is.

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Ecseri út 1

Hozzászólások

  • Lukács Máté lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Az Ön által jelzett probléma két külön elemre bontható.
    A bejelentkezés esetében nem kijelzett szabadjelzés működési hibára utalt, amelynek elhárítására intézkedtünk a jelzőlámpa
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére