Megoldatlan

Vágány utcai felújítás

Az utca évek óta nagyon rossz állapotban van, kátyúk az utca elejétől a végéig. Javításként eddig toldoztak foltoztak csupán. Jelentős tömegközlekedés is zajlik itt. A buszok (a buszsávban) a kátyúkba zuhanva sokszor 10-20 liter saras-olajos vizet szoktak a járdára-kerékpárútra zúdítani ebből következően. (Kaptam én is belőle többször kerékpáros közlekedés alkalmával.)
Jelenleg a Vágány utcában zajlik a csatornafelújítás. Gondoltam végre az egész utca meg lesz tisztességesen csinálva. Mert ezt csak egyben lenne érdemes leaszfaltozni. Most, hogy le van zárva az egész utca, egyirányúsítva van, minden körülmény adott, hogy ez megtörténhessen.
Viszont a foltozásból látva az a gyanúm merült fel, hogy ezúttal sem lesz áttörés. Csupán a csatornafelújítás miatt keletkezett gödröket temetik be és aszfaltozzák le. Az utcában zajló kórház-építkezés miatt gondoltam, hogy korai lenne még ezt az utcát szépen felújítani, mivel a megrakott teherautók első körben tönkre tehetnék.. De a jelek arra utalnak, hogy itt kicsit később se tervezik a komplett rendbetételt. Pedig ekkora ziccert kihagyni közlekedésgépészeti bukás lenne. (most, hogy le van zárva az egész utca, és a közlekedők is hozzá vannak már szoktatva a helyzethez)
Ma reggel (2017.10.17) megfigyeltem, az új aszfaltozás mellett maradtak még régi érintetlen kátyúk bőven. Kérném az illetékest, hogy információval lásson el bennünket - közlekedőket. Illetve, amennyiben a gyanúmnak van alapja, akkor a felújítást felülvizsgálni szíveskedjen.
A csatolt fotók 2016.05.31-i felvételek. A teljesség igénye nélkül szemléltetnek kátyúkat, melyek környékén például nincs csatornázási létesítmény. Ezek a kátyúk most is megtalálhatóak.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Vágány u. 1

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett a bejelentőtől visszajelzés.

  • Honfy Márton visszajelzésére vár.

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Vágány utcai csatornarekonstrukciós munka a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. beruházásában valósult meg, így a helyreállításnál csak a nyomvonal feletti egy sávos burkolatot írt
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Honfy Márton bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Megoldott
    1
    Megoldott
    1

    Nem működő lámpa

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Erzsébet királyné útja (XIV. kerület, Zugló)
  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Törött pollerek

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Damjanich utca / Dózsa György út (XIV. kerület, Zugló)
  Vissza az oldal tetejére