Megoldott

Kiszárad fák - Csepel, Kossuth Lajos utca és Környéke

A Kossuth Lajos utcán és környékén (Szent Imre tér, Karácsony Sándor utca, Petz Ferenc utca, stb.) 40-nél is több kiszáradt fát találtam. Köztük vannak fiatalok, amik valószínűleg a locsolás hiánya miatt száradtak ki, de vannak hatalmas tuskók is. Kérem, hogy legalább kivételükről gondoskodjanak, és amint lehet, történjen meg pótlásuk is.
A Sétáló utcán idén végre ismét megjelentek a lámpaoszlopokon a muskátlik, ez nagy öröm volt a számomra. :)
A Sétáló közepén lévő ládákban 4 kiszáradt fát találtam, ezek minden bizonnyal az elmúlt években elhanyagolt locsolás miatt száradtak ki. Idén eddig úgy vettem észre végre szorgalmasan locsolják őket. Véleményem szerint azonban azokba a ládákba nem is fákat, hanem tuját vagy virágot kéne inkább ültetni, egy fa azon a kis helyen nem tud normálisan fejlődni. Remélem, ezt átgondolják. Ha azokat a fákat kiültetnék a Sétáló utcán lévő kiszáradt, illetve már kivágott fák helyére akkor ott már meg lenne a pótláshoz szükséges fa is. A ládákba meg mehetne a virág, vagy a tuja. A ládák többségére ráférne egy festés is, valamint némelyikről eltűnt a tetején lévő dugasz, amit pótolni kéne.
A kiszáradt fákról készítettem pár képet, de ez csak töredéke a környéken lévőknek: https://onedrive.live.com/redir?resid=BB8318FCFDE241C1!1914&authkey=!AI1ot-F_xd-QtN4&ithint=folder%2c
Válaszukat és munkájukat előre is köszönöm, további jó munkát kívánok.
Üdvözlettel: Bardócz Csaba

Probléma helyszíne
Budapest XXI. kerület, Csepel, XXI. kerület

Hozzászólások

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Letört faág

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: BKM Budapesti Közművek FŐKERT
    Táncsics Mihály utca (XXI. kerület, Csepel)
  Vissza az oldal tetejére