Megoldatlan

Kanyarodósáv hiánya

Nap mint nap okoz problémát a reggeli és a délutáni csúcs idején a Káposztásmegyer- Dunakeszi közötti aluljáró áteresztőképessége.
Rendszeresek a dugók, torlódások.
A dunakeszi Auchan felől érkezve a torlódást az okozza, hogy a balra, az átjáró felé kanyarodó autóknak nincs kialakítva rendes kanyarodósáv és sokszor 15-20 autó is feltorlódik, amelyek csak 4-5 lámpaváltással tudnak elkanyarodni az átjáró felé. Addig feltartják az egyenesen, a főúton Budapest felé haladókat.
teljesen érthetetlen, hogy miért nincs kialakítva kanyarodósáv, hiszen valószínűleg korábban ki volt már alakítva, de utólag kb 3-4 cm magas aszfaltréteget húztak rá. Jelenleg csak a balra kanyarodó autók jóindulatán múlik, hogy felhajtanak-e erre a magasított útszakaszra, azért hogy ne tartsák fel akár 10 percig az egyenesen haladókat. (a fotón is látszik, hogy a balra kanyarodók szabálytalanul a padkát használják kanyarodósávnak, de ezzel legalább nem akadályozzák a forgalmat. A fotón ugyan nem látszik, de 14 autó állt fenn a padkán- egy lámpaváltással kb 2-3 autó tud balra kanyarodni)

Kérjük az illetékeseket, hogy vizsgálják meg a kanyarodósáv kialakításának/visszaállításának és az utólagosan felvitt aszfaltréteg lemarásának lehetőségét.

Köszönettel:

Köszönettel:

Probléma helyszíne
Budapest IV. kerület, Újpest, Külső Szilágyi út

Hozzászólások

  • Bardócz Csaba lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    Egyenlőre nem várható megoldás.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Társaságunk részére megküldött elektronikus bejelentésére – melyben a IV. kerület Külső Szilágyi út – Dunakeszi átjáró csomópontjában kialakult torlódásra tett észrevételt – az al
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Thomas Magnum hozzászólt a bejelentéshez.

    Régóta fennálló és már sokszor bejelentett probléma. Megoldást aligha várhatunk mostanában. Az illetékesek egyik válasza: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/15254/problemas-vasut-alatti-atjaro
  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Káposztási Családok Egyesülete (KCSE) bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére