Megoldott

Dankó utcai mini szeméttelep a szelektív környékén....

Tiszteletem minden kedves olvasónak!

Szeretném megkérni az illetékes szervet, hogy amennyiben lehetséges próbáljon találni valami megoldás a tárgyban megjelölt problémára...azonban nekem van egy javaslatom az ügyben.
Tudtommal a szelektívek környezete az FKF ZRT hatáskörébe tartozik azonban a Közterület felügyelet sem végezz véleményem szerint hatékony munkát ha ezek a szeméthalmok oda kerülnek mert a térfigyelő kamera nagyrészt biztos látja az ott történő eseményeket!
Javaslatom nem csak a takarítás lenne hanem azt szeretném kérni több környéken lakóval egyetemben ,hogy szüntessék meg a szelektív hulladékgyűjtőt mivel az csak vonzza magához az illegálisan kihelyezett hulladékot ahogy az a képen is látható(és ez még egy kisebb halom ami most ott van!)
Hétvégén rendszeresen történik itt illegális hulladékelhelyezés ami számomra érthetetlen mert vele átlósan térfigyelő kamera van a sarkon(de vajon minek ha még azt a személyt sem tudják elkapni akik az orruk előtt csinál ilyesmit és ráadásul ez rendszeresen történik meg sajnos ,na meg hát ennél tényleg nagyobb mennyiségeket szoktak odahajigálni szemetet). Továbbá az utcában állomásozó hajléktalanok is rendszeresen vizelnek és székelnek a kukák takarásában. Ami bűz gyakran terjeng ennek a szelektívnek a környékén az már elviselhetetlen. Ráadásul ezek a hajléktalanok gyakran turkálnak benne visszaváltós üvegek reményében. Szerencsére most ,hogy kapott egy fém keretet legalább nem tudják felborogatni.
Mostanság a "horgászok" jelentek meg akik fejüket bedugva egy bottal halásszák ki az üvegeket.
Volt itt már például egy vödörben hagyott büdös hús ami több napig ottmaradt a napon így cseppfolyóssá rohadt ami a patkányokat is vonzotta magához nagy mennyiségben, sittes zsákok, poloskás ruhahalmok, felújításból maradt ablakok, parketta, bútorok és még sokféle szemét amiről a gazdájuk úgy gondolt hogy itt lenne a legjobb helyen.
A fent leírt dolgok miatt én nagyon szépen de nyomatékosan szeretném megkérni az illetékeseket,hogy SZÜNTESSÉK MEG A DANKÓ UTCAI SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ SZIGETET! Majd ezután takarítsák meg a területet és mossák le alaposan.
Remélhetőleg ha ezt megteszik kevesebben gondolják majd úgy, hogy az egy mini szeméttelep és a sarkon lévő kamera is többet láthat majd az eseményekből ami alapján a Közterület felügyelet is hatékonyabban tud fellépni az ügyben.
Előre is hálás köszönetem a segítségükért amennyiben megteszik ezt a értünk a környéken lakókért.

Tisztelettel egy rendre vágyó VIII. Kerületi Magyar Állampolgár.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Dankó u. 23

Hozzászólások

  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    ** High Priority **

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönjük megkeresését.
    Szíves tájékoztatására közöljük, hogy a bejelentésben megjelölt
    helyszínen a gyűjtőszigetet az illetékes hulladékszállítási üzem
    munka
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "VIII. kerület JGK Józsefvárosi Gazdálkodási Központ"-ról "BKM Budapesti Közművek FKF"-ra.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: VIII. kerület JGK Józsefvárosi Gazdálkodási Központ

  • Magyar Állampolgár bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére