Megoldatlan

Felfestés hiánya/hibái

A Pauler utca egyik felében egy útburkolat felujítás után, nem festették fel normálisan a parkolóhelyeket ezért a parkolás elég kaotikus, mindenki másképp áll be.Például a 4-es szám előtti területen a parkolóhelyek nincsenek elválasztva; leg rosszabb esetben 3 míg ha mindenki odafigyel 5 parkolóhely van. A helyzet a másik oldon is hasonló a ferde parkolóhelyeknél.Külön probléma, hogy a CBA melletti garázslejáró nincs rendesen jelölve, csak az utolsó parkolóhely végét jelző csík lézezik. A kijárat külön táblával sincs jelölve a kiírás alapján rakodási terület ahová éjjel lehet parkolni. Gyakran parkolnak oda ezzel akadályozva a ki és behajtást. Ez orvosolható lenne egy jól látható felfestéssel és megfelelő táblával. Az utca másik felére viszont túl sok festék jutott. A rendörség melletti lejárónál (Pauler ház) a kiállást segítő terület felfestették de az szükségtelenül nagy (miután mindig parkol ott valaki de ebből problémát még nem láttam). Az utca utolsó parkolóhelye (Mikó utca felé) valamiért ugyan el van zárva a forgalom elöl, de oda is sokszor állnak, ennek a tiltásnak se látom értelmét. Az utca parkolási helyzete kritikus, ezen valamennyit lehetne javítani a felfestések pótlásával és a meglévők javításával.

Probléma helyszíne
Budapest Pauler u. 12

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: I. kerület Budavár Önkormányzata

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "I. kerület Budavár Önkormányzata"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Az Ön által jelzett helyszín az I. kerület Pauler utca a fizető parkolási övezet része, így a parkolást határoló felfestések üzemeltetése az I. kerületi Önkormányzat parkolás üzem
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Járókelő András bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére