Megoldatlan

Szépvölgyi út - Montevideo utca kikanyarodás

Anonim Járókelő

A Montevideo utcáról a délutáni csúcsforgalomban nagyon nehéz a balra kikanyarodás a Szépvölgyi útra. Balra nézve a parkoló autók miatt nagyon nehéz belátni a Kolosy tér felől érkező autókat, emiatt gyors kihajtásra van szükség, de a jobbról érkező folyamatos autótömeg ezt nem engedi meg. A Szépvölgyi út ezen a szakaszon a Kolosy tér irányába kétsávos, melyek közül egy sáv a Montevideo utcából jobbra nézve egy kanyarodó sáv, balra nézve pedig egy induló buszsáv, aminek forgalomtól elzárt terület az eleje.
Szeretném jelezni, hogy ebből a buszsávból való, legalább egy autónak kikanyarodást segítő kikanyarodósáv leválasztása nagymértékben segítené a Montevideo utcáról a Szépvölgyi útra való balra kanyarodást. Tapasztalataim szerint az autósok a kényszerhelyzet miatt a buszsávot illegálisan már jelen helyzetben is kikanyarodó sávnak használják, mellyel a jobbról érkező autósokat valószínűleg nagyon megijesztik, mert ők azt hiszik, hogy eléjük fognak kikanyarodni.

A Kolosy tér felé a Montevideo utcából az alternatívák használhatatlanok: A Montevideo utca másik végén a lámpás kereszteződésében balra kanyarodni nagyon hosszú idő, mert a Montevideo utcában a jobbkéz-szabály miatt a becsatlakozó utcákról érkező autók szinte állóvá teszik a Montevideo utca forgalmát a lámpák felé.
Továbbá az általam fejleszteni kívánt kereszteződésből jobbra kanyarodva nem lehet az Ürömi utcába visszakanyarodni, tovább haladva pedig a visszafordulás csak nagyon messze lehetséges.

Kérem, hogy fontolják meg a kérésemet, mivel egy hatalmas business park munkaidő utáni kiáramlását segítené a fejlesztés.

Köszönöm

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Szépvölgyi út 33

Hozzászólások

  • Bardócz Csaba lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Montevideó utcai balra kanyarodással kapcsolatos javaslatára a következő véleményt adjuk:

    Ahogy Ön is írja, a Montevideó utcából való balra kanyarodást jelenleg segíti az, hogy
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Budapest Közút"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére