Megoldott

közlekedési lámpa rossz hangolása

Anonim Járókelő

A Kvassay Jenő út - Gubacsi út kereszteződésében tapasztalataim szerint a lámpa több irányból is teljesen rosszul vált. Tapasztalt problémák:
1. a Lurdy ház irányából a zöld lámpától elindulva és ebbe a kereszteződésbe érkezve mindig pirosba ér az ember, és jó ideig kell is várni, míg zöldet kap. Pedig elég sokan érkeznek, ráadásul egy vasúti felüljáró alatt kanyarban kell várakozni, ami miatt (én legalábbis) főleg esténként nagy figyelemmel nézem a visszapillantóban, hogy a mögöttem jövő látja-e, hogy áll a sor. Ez mindenképpen egy szerencsétlen eset.
2. a Kvassay Jenő út - Soroksári úti lámpától zöld jelzésre indulva és ebbe a kereszteződésbe érkezve az ember szintén pirosat kap, megint várni kénytelen, továbbá látható, ahogy szemben, bal kéz felől állnak azok, akik a Könyves Kálmán körútról érkeztek a Lurdy ház irányából, tehát már két főútnyi autó áll a lámpánál. Ezt még kiegészítem azzal, hogy vannak versenyzők, akik mindenképpen szeretnék elérni a zöldet a Kvassay Jenő út irányából, ők kb 70 km/h-val robognak egész odáig akár a jobb sávból is bevágva a többiek elé, ami roppant balesetveszélyes
3. a gyalogosnak a gyalogosforgalomhoz képest túl sokáig van zöld jelzése, ez perceket jelent, holott itt max 1-2 gyalogos lézeng, egyszerűen annyira nincs a környéken semmi, hogy itt nincs is hova menni. A Park szórakozóhely nincs nyitva, a Tesco talán, de aki oda megy, az egy megállóval előbb leszáll a buszról, vagy legalábbis nem az igen kétes megjelenésű Gubacsi úton megy majd gyalog, hanem a kissé frekventáltabb Soroksári úti járdán. Értelmetlen dolog percekig várni a (nem létező) gyalogosok áthaladására.
4. aki a Soroksári út felől akar a Könyves Kálmán körútra felhajtani, az nem megy fel a Gubacsi útra, hanem a Tesco előtt bekanyarodik a Koppány utcába, és a Mester utcán kanyarodik ki. Tehát a Soroksári úti forgalom nem igazán jelenik itt meg, hozzájuk hangolni ezt a kereszteződést nem indokolt és értelmetlen is.

Ezen megfigyelések és gyakorlati tapasztalatok alapján teljesen rossz ütemben működnek a Kvassay Jenő út - Gubacsi út kereszteződésében a lámpák. Mindig az vár, aki éppen oda érkezik, ami felettébb bosszantó, viszi az ember idejét, ráadásul teljesen értelmetlenül pöfögjük el az üzemanyagot és szennyezzük a levegőt.

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, IX. kerület

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (1747)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A bejelentő kérésével kapcsolatban for
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére