Válaszra vár

Elkorhadt, veszélyes fa

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2024.09.24.

XVII. ker. Önkormányzata válasza:
„Köszönjük a megkeresést. A jelzett fa a Baross utcán található, amely a földhivatali nyilvántartás szerint Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában áll. A Főváros tulajdonában lévő fák és zöldterületek karbantartását a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt-hez tartozó FŐKERT látja el.”

-----

Tisztelt Járókelő!
A 1174 Bp., Baross utca - Vörösmarty utca kereszteződésében lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelynél a főút CBA melletti oldalán, a buszmegálló közvetlen közelében egy jelentősen magas fa törzse sajnos veszélyesen elkorhadt hosszanti irányban a földtől egészen a lombkoronáig. A tavaly augusztusi viharban egy hasonlóan sérült ugyanilyen fa már komoly károkat okozott a kereszteződés másik felében.
Szeretnénk közbenjáró segítségüket kérni ennek a problémának a megoldására.
Köszönjük szépen!

Probléma helyszíne
Budapest XVII. kerület, Rákosmente, Szabad május tér 53

Hozzászólások

  • S. Sándor elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FŐKERT

  • S. Sándor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata"-ról "BKM Budapesti Közművek FŐKERT"-ra.

  • S. Sándor megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Járókelő! A 1174 Bp., Baross utca - Vörösmarty utca kereszteződésében lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelynél a főút CBA melletti oldalán, a buszmegálló közvetlen közelében egy jelentősen magas fa törzse sajnos veszélyesen elkorhadt hosszanti irányban a földtől egészen a lombkoronáig. A tavaly augusztusi vih...

  • XVII. kerületi Önkormányzat Sajtó és kommunikációverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönjük a megkeresést. A jelzett fa a Baross utcán található, amely a földhivatali nyilvántartás szerint Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában áll. A Főváros tulajdonáb...
  • Hegymegi-Barakonyi Bálint elküldte az ügyet az illetékesnek: XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata

  • Hegymegi-Barakonyi Bálint megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére