Megoldott

Villamossín-meghibásodás (69/3-as villamosvonal)

Tisztelt BKK!

Többszöri telefonos bejelentés után (melyek egyikekén azt az igéretet kaptam, hogy írásban is értesítenek a fenti probléma természetéről) ezúton email-ben fordulok Önökhöz.

Lakóházunk közvetlenül az Erzsébet királyné útja és Róna utca sarkán áll, az ablak a 69-es és 3-as villamosvonalra néz. Ahogy azt már többször telefonon is jeleztem, a villamosvágány olyan szinten van megvetemedve, hogy ahogy a Róna utcán a zöld jelzés után az autók a Kassai tér irányából átmennek a kereszteződésen a Thököly-út irányába, hangos, elviselhetetlen, kattogó hangot ad ki a sín. Ez nemcsak az Ünnepek alatt - amikor az emberek többet tartózkodnak otthon - lesz elviselhetetlen (percenként folyamatos kattogás), de a munka utáni estéken is rendkívül idegesítő, amikor az ember pihenni szeretne. Ezenkívül biztos vagyok abban, hogy balesetveszélyes is.

Kolleganőik mindig nagyon készségesek, tudom, hogy ők továbbítják a bejelentést és nem az ő hibájuk, hogy nem történik semmi.

Kérem, hogy ezt a problémát egyszer végre rendesen, ne csak pár hétre, hanem hosszú távon is hárítsák el. Ha valaki a honlapjukra látogat, csak a sikerpropagandával találkozik, minden működik, minden megújul, a BKV jegy ára csökken (a választás évében, nahát), mégis, egy ilyen minimálisnak tűnő hibát sem képesek többszöri kérés ellenére sem tartósan megjavítani. Ez nekem, és a lakóközösségünk többni tagjának is meglehetősen ellentmondásosnak tűnik.

Várom mielőbbi válaszukat a konkrét javítás tervezett ütemét és természetesen -amennyiben szükségesnek tartják - az általános kérdéskört tekintve is.

Tisztelettel, Boldog Új Évet kívánva,

Győrfi Zoltán

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, XIV. kerület

Hozzászólások

  • Nagy Bálint hozzászólt a bejelentéshez.

    Az Ön dönt szavazás eredménye: 4:0 a megoldottra.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (1543)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A 69-es és 3-as jelzésű villamosvonalo
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A csatolt levelet kaptam a héten. Nem túl biztató. Az üzenet: ha csinálunk vele valamit, még rosszabb lesz. OK, hogy idén terveznek felújítást, de akkor leírhatták volna az ütemtervet, és hogy milyen...
  • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Győrfi Zoltán bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    2
    Válaszra vár
    2

    Matricás tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Keleti pályaudvar (VIII. kerület, Józsefváros)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Megállóhelyen padka hiány

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Maros utca (XII. kerület, Hegyvidék)
  Vissza az oldal tetejére