Válaszra vár

Közvilágítás hiánya

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2024.08.15.

Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. válasza:
„Köszönjük a bejelentését. Tájékoztatjuk, hogy a jelzett címen a hiba nem a BDK Kft. illetékességébe tartozik. A bejelentett területen nincs kiépített közvilágítás.”

-----

A népszigeten a vasúti hídról a Kabin nevű vendéglátóhelyre vezető úton, illetve a Zsilip utca azon területre eső szakaszán a közvilágítás hiánya veszélyes mind a gyalogosok, mind a kerékpárral vagy bármilyen járművel közlekedők számára. Esténként egyedül gyalogosan közlekedni félelmetes az arra járó gyanús egyének miatt is. Többen panaszkodtak már a fényforrások hiánya miatt. Igazán bizalomkeltő kezdeményezés lenne, ha néhány nagy fénnyel rendelkező lámpát kihelyeznének.

Probléma helyszíne
Budapest IV. kerület, Újpest, Zsilip u. 90

Hozzászólások

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: IV. kerület Újpest Önkormányzata

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "A népszigeten a vasúti hídról a Kabin nevű vendéglátóhelyre vezető úton, illetve a Zsilip utca azon területre eső szakaszán a közvilágítás hiánya veszélyes mind a gyalogosok, mind a kerékpárral vagy bármilyen járművel közlekedők számára. Esténként egyedül gyalogosan közlekedni félelmetes az arra járó gyanús...

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft."-ról "IV. kerület Újpest Önkormányzata"-ra.

  • BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft.verified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönjük a bejelentését. Tájékoztatjuk, hogy a jelzett címen a hiba nem a BDK Kft. illetékességébe tartozik. A bejelentett területen nincs kiépített közvilágítás. Javasoljuk hogy...
  • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére