Megoldatlan

Hiányzó táblák, lekopott felfestések

Anonim Járókelő

Mivel nagyjából egy témába tartoznak a dolgok és egy környéken vannak, merészelem egy bejelentésbe írni őket:

A Lövőház utcában igen sok be-és kijárat van a Mammut bevásárlóközpontnak köszönthetően, és ezek szerintem elég balesetveszélyesek, ugyanis a hozzájuk kapcsolódó felfestések az úton teljesen le vannak kopva.
Talán a járdán is voltak autóforgalomra figyelmeztető felfestések, de ezek is lekoptak. Ha nem voltak, akkor viszont célszerű lenne ilyeneket festeni.
Ugyanitt a megállni tilos táblával ellentétben rendszeresen parkolnak mögötte autók. Előrébb kellene helyezni a táblát, vagy ha ez rakodási terület, a rakodási időpontot táblával jelezni, hogy mikor nem lehet odaparkolni. Pár hete egyébként itt egy sitteskonténer volt lerakva, így eggyel kevesebb autó tudott a tilosban parkolni, állni, várni. Ha pedig épp hely van, a taxisok drosztnak használják.

A következő két képen a Margit körútról a Lövőház és a Retek utcába jobbra, illetve egyenesen-jobbra-kanyarodó sávról van szó, ahol a lámpa jelzése nem egyértelmű, hiszen az határozottan jobbra engedélyez, annak ellenére, hogy ilyenkor a Retek utcába is el lehet indulni. A felfestés ugyan egyértelmű, de a pirosnál várakozás közben ezt az autós elfelejtheti.

A következő kép a Krisztina körút felőli mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyet mutatja. Csak hogy itt nincs ilyen parkoló. Vagy mégis? De akkor hol a felfestése?

A következő két kép a Csaba utca, Várfok utca és Krisztina körút közötti szakaszát mutatja be, ahol nincs jelezve, hogy a rövid szakasz egyirányú, továbbá a gyalogátkelő meg van kopva.

Az utolsó két kép a Csaba utca, Maros utca és Krisztina körút közötti szakaszát ábrázolja, ahol rendszeresen szabálytalanul leparkolva akadályozzák a forgalmat, illetve a rendszeresen elforgatott rakodási területet jelző tábla is van.
Ezen kívül pedig a Krisztina körút felé nincsen sávokat jelző tábla (nem tudom a pontos nevét) elhelyezve, így aki nem ismerős arra, nem tudja, melyik sávba álljon be.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, II. kerület

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (1520)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A Lövőház utcai útburkolati jelek
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Durván megdőlt tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Margit híd, budai hídfő H (II. kerület)
  • Válaszra vár
    2
    Válaszra vár
    2

    Gordiuszi csomó

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Domozi András
    Illetékes: Budapest Közút
    Völgy utca (II. kerület)
  Vissza az oldal tetejére