Megoldott

Darabjaira hulló kerékpárút tényleg nagyon sokadjára

Anonim Járókelő

Tisztelt BKK Közút!

A Könyves Kálmán körúton lévő kerékpárút kapcsán már sokat leveleztünk. Biztos én nem fogalmaztam elég világosan, ezért kaptam olyan válaszokat, amikből sok konkrétum nem derül ki. Most megpróbálom pontosabban, hátha....

1. Mikor újítják fel a kerékpárutat?
Válasz lehetőségek: 2016 III. negyedév, 2016 IV. negyedév, 2017 I. negyedév, stb, stb. A "kapacitásunk függvényében" válasz nem elfogadható részemről. Jelzem, januári levelükben a 2016. évet ígérték.

2. Mikor fogják a parkolásgátló oszlopokat telepíteni?
Válasz lehetőségek : 2016 III. negyedév, 2016 IV. negyedév, 2017 I. negyedév, stb, stb. A "megrendeltük már" válasz részemről nem elfogadható, mert ha megrendelték, akkor létezik egy szállítási dátum is és ha van szállítási dátum, akkor már lehet tudni, mikor lennének képesek kitenni.

3. "2015. február 5-én útüzemeltetési osztályunk képviselője bejárta az említett helyszínt....Társosztályunk javasolta az említett szakasz parkolásgátló oszlopokkal történő lezárását" szeretném megtudni, hogy ha már másfél évvel ezelőtt tudtak a problémáról, akkor miért nem zárták le a lehető legrövidebb időn belül? Miért kellett megvárni, hogy még jobban tönkre menjen? A behajtó autók miatti folyamatos balesetveszélyről nem is beszélve.

4. Mi az oka annak, hogy ha ez év júniusában kelt levelükben azt írják, hogy a "Forgalomtechnikai osztályunk a szakasz lezárását megrendelte a gépjármű behajtást gátló pollerekkel.", akkor 3 hónappal később még nincs lezárva? Sőt valójában talán több is, hiszen gondolom a levélírását megelőzően megszületett a döntés. Tudom, speciális poller, de azért nem egy űrhajó, hogy több mint 3 hónap alatt nem készül el.

5.Milyen okból és miről kell egyeztetést tartani az irodaház tulajdonosával? Az övé a gyalog- és kerékpárút? Esetleg kártérítést fizetne, mivel az ő dolgozói és beszállítói tették tönkre az utat? Kapnak kulcsot a speciális pollerhez?

6. Mennyiben akadályozza az irodaház tulajdonosával való egyeztetés a kerékpárút felújítását?

7. 2016 januárjában a következőket írták: "többször megkereste a tulajdonost, hogy egyeztessen vele a szabálytalan behajtások megszüntetéséről. Ez idáig minden kísérlete kudarcba fulladt. " Kérem pontosítsák a kudarcot. Azért volt kudarc, mert munkatársuk nem tudott találkozni az irodaház tulajdonosával vagy mert nem érdekelte a tulajdonost a probléma?

8. A fentebbi pontban említett szöveg alapján (az egyeztetés kudarcba fulladt) szeretném tudni, hogy sikerült e már találkozni az irodaház tulajdonosával?

Üdvözlettel

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, IX. kerület

Hozzászólások

  • Élhetőbb Városért hozzászólt a bejelentéshez.

    Hát ilyenkor kell felhívni a köztereseket sajnos. Persze kinek van erre ideje, de hátha mégis.
  • Haris Gergely lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Felhasználói visszajelzés alapján csak részlegesen megoldva
  • Györkös Attila hozzászólt a bejelentéshez.

    Végre felújították, de az autók egyből birtokba is vették.

    https://www.youtube.com/watch?v=ULIqPgHVXFI
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Végre felújították.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Bibor Gábor: már bocs, de ekkora hülyeséget régen mondtak. Semmi keresnivalója a járádn semmilyen autónak. Máshol is meg tudják oldani, hogy a kocsitól elviszik a házig a csomagot, ha nem lehet a kapu...
  • Bibor Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    Lehet, hogy a megoldás nem a szakasz lezárása, hanem mondjuk jobb alapozása, hogy elbírja a csomag- és áruszállító kocsikat.
  • Járókelő Szilvia hozzászólt a bejelentéshez.

    Követem, bár ezen a szakaszon már átszoktam (szabálytalanul, de senkit nem akadályozva) a túloldali járdára
  • Györkös Attila hozzászólt a bejelentéshez.

    Köszönöm a téma felvetését, reméljük egyenes választ kapunk végre pontos határidővel!
  • Sz. V. hozzászólt a bejelentéshez.

    Ebből is látszik, mennyire a tápláléklánc legalján vagyunk. Szégyen és gyalázat!
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére