Válaszra vár

Lakó-pihenő övezetet kérünk

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2024.07.15.

BUDAPEST KÖZÚT Zrt. válasza:
„A 16. ker. Újszász u.-Bökényföldi út-Hunyadvár u.-Diósy Lajos u. által határolt tömb területén belül nincs közterületi út, ezen a területen Társaságunknak nincs forgalomtechnikai kezelői jogköre. Ennek megfelelően sem járművek számára csillapított övezetet, sem bármilyen forgalmi rendet nem alakíthatunk ki és nem tarthatunk fenn. Itt a terület tulajdonosának lehetősége és kötelessége a biztonságos és a funkciónak megfelelő forgalmi rend kialakítása fenntartása.
Fentiek alapján javasoljuk, hogy a szükséges információkat a XVI. ker. önkormányzattól szerezzék be.”

-----

Tisztelt Budapest Közút!
Amennyiben valóban komolyan gondoljuk azt a köztérelnevezést, hogy Maderspach Viktor _sétány_, úgy tisztelettel kérem Önöket, hogy ezt a sétányt, hova tovább, az egész Erzsébet ligetet Zóna20-ból legyenek szívesek lakó-pihenő övezetbe átsorolni a békés, biztonságos és emberbarát közterek (Egészséges utcák c. fejezet) jegyében!
Amennyiben szükséges, kérem, legyenek szívesek a kerületi önkormányzattal egyeztetni róla, de bízom bennem, hogy ha már ők is indulnak a Fővárosi Önkormányzat Egészséges utcák pályázaton, akkor nem lesz ellenvetés a részükről.
Köszönöm!

Ui.: Sajnos a Google Térkép címadatbázisa a POI alapján nem jó címet dob be, de a képek és a térkép jelölője jó helyen van.

Probléma helyszíne
Budapest XVI. kerület, Bökényföldi út 27

Hozzászólások

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: XVI. kerületi Önkormányzat

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Budapest Közút! Amennyiben valóban komolyan gondoljuk azt a köztérelnevezést, hogy Maderspach Viktor _sétány_, úgy tisztelettel kérem Önöket, hogy ezt a sétányt, hova tovább, az egész Erzsébet ligetet Zóna20-ból legyenek szívesek lakó-pihenő övezetbe átsorolni a békés, biztonságos és emberbarát közterek ...

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "XVI. kerületi Önkormányzat"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A 16. ker. Újszász u.-Bökényföldi út-Hunyadvár u.-Diósy Lajos u. által határolt tömb területén belül nincs közterületi út, ezen a területen Társaságunknak nincs forgalomtechnikai
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Draskóczi Ádám hozzászólt a bejelentéshez.

    Pontosan mi a baj az útszakasszal? Illetve hogyan lehet objektíven mérni az "emberbarátságot"?
  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére