Válaszra vár

Hiányzó fedett buszmegálló

FRISSÍTÉS: 2024.06.20.

X.ker. Kőbánya Önkormányzata válasza:
„Hivatkozva a tárgyban jelzett számú bejelentésre tájékoztatom Önöket, hogy a közösségi közlekedés és az ahhoz kapcsolódó infrastruktúra, így az utasvárók fenntartása és telepítése is Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából a BKV Zrt. feladata, a Kőbányai Önkormányzat ebben a kérdésben nem rendelkezik illetékességgel.”

-----

67-es busz Aluljáró (Rézvirág utca) megállójában már tavaly óta nincs fedett várakozó. Tavaly lebontották a beton várakozót, azóta csak a helye van meg. Nincs mi védjen eső és nap ellen.

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, Aluljáró (Rézvirág utca)

Hozzászólások

  • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: BKK Budapesti Közlekedési Központ

  • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés illetékesét "X. kerület Kőbánya Önkormányzata"-ról "BKK Budapesti Közlekedési Központ"-ra.

  • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés leírását "67-es busz Aluljáró (Rézvirág utca) megállójában már tavaly óta nincs fedett várakozó. Tavaly lebontották a beton várakozót, azóta csak a helye van meg. Nincs mi védjen eső és nap ellen."-ról "FRISSÍTÉS: 2024.06.20. X.ker. Kőbánya Önkormányzata válasza: „Hivatkozva a tárgyban jelzett számú bejelentésre tájé...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő Egyesület!

    Hivatkozva a tárgyban jelzett számú bejelentésre tájékoztatom Önöket, hogy a közösségi közlekedés és az ahhoz kapcsolódó infrastruktúra, így az utasvárók fenntartása és t
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Strasser Sándor elküldte az ügyet az illetékesnek: X. kerület Kőbánya Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére