Válaszra vár

Elfordult és rossz helyre kihelyezett táblák

Anonim Járókelő

A Práter utcában több közlekedési táblával is probléma van:

- A Sparnál található kereszteződésben (Práter-Szigony utca kereszteződés) az Illés utca felé haladó részen, az utca jobb oldalán (Illés utca felé nézve) a behajtani tilos tábla alatt a kiegészítő tábla rossz helyen szerepel. Helyesen fentről lefelé: behajtani tilos, kivéve kerékpárral, gyalogátkelőhely. Jelenlegi sorrend: behajtani tilos, gyalogátkelőhely, kivéve kerékpárral.
- A Sparnál található kereszteződésben (Práter-Szigony utca kereszteződés) az Illés utca felé haladó részen, az utca bal oldalán (Illés utca felé nézve) a behajtani tilos tábla alatt nincs kivéve kerékpárral tábla.
- A kivéve kerékpárral tábla rossz helyre, a mögötte lévő ellenkező irányban lévő gyalogátkelőhely tábla alá került, teljesen értelmetlenül. Ennek a fent említett behajtani tilos tábla alatt van a helye.
- A Práter utca 54-56 és Práter utca 58-60 közötti parkolókban a kereszteződés és kerékpárral kétirányú útra felhívó tábla az egyik helyen 180 fokkal, a másik helyen 90 fokkal el van fordulva. Az egyik parkolóban teljesen befelé a parkoló felé néz, a másikban pedig nem belátható a parkolóból kifelé haladva.
- A Práter utca 58-60 közötti parkolóból kifelé haladva az utca túloldalán lévő behajtani tilos tábla nem látható, mert a házak felé néz.
- A Práter utca - Illés utca kereszteződésnél a kis méretű kerékpárosok számára kihelyezett elsőbbségadás kötelező tábla 180 fokkal el van fordulva, az Illés utca felé néz, míg az utca felújítása előtt ez a Práter utca felé nézett.

Az összes tábla balesetveszélyes, kérem mielőbbi kijavítását.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Práter u. 60

Hozzászólások

  • Járókelő Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére