Megoldásra vár

Nem 30km/órás övezet, nincs fekvőrendőr

Anonim Járókelő

Tisztelt Hölgyem, Uram!

A Kupeczky utcában lakom, így minden nap tapasztalom a gyermekeimmel, hogy az utcában életveszélyes a gyalogos közlekedés.

Az utcában rengeteg gyermek él, kertvárosi, sétáló utca jelleggel használják a családok, gyalogosan, babakocsival, biciklivel, kutyát sétáltatva a helyi és a környékbeliek. Az utca vonzáskörzetében - bölcsöde, óvóda, játszótér, fagyizó van, így rengeteg családos, öreg ember jár nap, mint nap keresztül az utcán, aki nem az utcában lakik.

Az utca alapvető adottsága az, hogy az utcának nincs járdája, így az emberek, úgy közlekednek rajta, mint egy sétáló utcán. Az utcán semmilyen forgalomkorlátozás nincs bevezetve - (30km) óra, sem fekvőrendőr, - amely bármilyen lassításra késztetné a sofőröket. Az átjáró autók gyakran nem 50km/h sebességel közlekednek, hanem 60-70km/h-val is száguldanak.
Ez a korlátozás nélküli helyzet teljesen életveszélyes - az úton (máshol nem lehetséges) - közlekedő gyermekek, babakocsis anyukák apukák gyakran csak hirtelen beugorva egy-egy parkoló autó mögé tudnak csak elbújni a hihetetlen sebességű járművek elől.

Az a kérdésem, hogy milyen forgalom lassító eszközöket lehetne alkalmazni, telepíteni, hogy az utcában nyugodtabban tudjanak a lakosok közlekedni és ne történjen semmilyen tragédia?

Köszönettel

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Kupeczky u. 10

Hozzászólások

  • H B L megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    A https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/143707/nem-30kmoras-ovezet-nincs-fekvorendor bejelentésre a következő választ adjuk:

    Tisztelt Bejelentő!

    Társaságunkhoz érkezett
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére